Плетіння бобінного мережива



  • 600 грн

Про курс

Дистанційні курси мереживоплетіння - це курси, на які вам не потрібно приїжджати на заняття до заданого часу. З відеокурсом можна займатися, коли і де вам зручно!

Процес проходження кожного уроку:

  • Перегляд відео.
  • Виконання роботи самостійно.
  • Питання і коментарі по уроку до викладача.
  • Відповіді і коментарі викладача до ваших робіт.

Обсяг курсу:

Кожен зможе вибрати який обсяг інформації йому необхідний для плетіння.

Курс "Пробний"

Курс складається з 5-ти перших уроків програми навчання (5 видеоуроків) з підтримкою викладача.

Це доступна можливість спробувати та зрозуміти свої сили, чи підходить Вам наша подача матеріала, та чи зможете займатися самостійно онлайн.

Після оплати Вам відкривається доступ до закритого Youtube канала. Термін дії доступа до відео 2 місяці.

Вартість такого курса 600 грн.

Також пропонується 2 повні версії відеокурсу "проста" та "розширена".

  • Проста версія - це всі основні базові елементи в одному, максимум у двох варіантах плетіння. Кількість відеоуроків 15. Вартість курсу 1300 грн
  • Розширена версія - це плетіння основних базових елементів в декількох варіантах. Кількість відеоуроків 21. Вартість курсу 1600 грн.

Як навчатися дистанційно з відеокурсом?

Деякі уроки ви можете переглянути у відкритому доступі на нашому Youtube каналі Lace Club Ukraine.

Для занять з відеокурсом необхідна наявність основних інструментів і матеріалів для мережевоплетіння і сам відеокурс.

Опис необхідних інструментів є на сайті lacemaker.com.ua в розділі Товари.

Якщо у Вас немає основного набору для навчання, ви можете замовити на сайті lacemaker.com.ua в розділі Товари / Набір для курсу навчання / Замовити.

Ваше замовлення надходить до нас на пошту, ми зв'язуємося з вами для уточнення деталей, надсилаєм реквізити для оплати. Після оплати формуємо ваше замовлення і відправляємо його Вам через відділення Нової пошти / Укрпошти

Якщо всі інструменти у Вас вже є, то залишається тільки придбати відеокурс.

Як отримати відеокурс?

  • Варіант 1. На електронну пошту [відкрити контакти][email protected] ви надсилайте лист із запитом на придбання відеокурсу. Наприклад: "Я бажаю придбати курс плетіння європейського мережива, курс для початківців, версія проста / розширена або пробний.
  • Варіант 2. На номер телефону, вказаний в рекламі або на сайті, надсилайте SMS із запитом на придбання відеокурсу. Вказуєте адресу своєї електронної пошти, і який віріант курсу вибираєте. Наприклад: "Бажаю придбати відеокурс для початківців версія проста / розширена або пробний. Мій e-mail: [відкрити контакти][email protected]".

Далі на вашу пошту висилаються реквізити для оплати відекурса. За ним ви зможете оплатити будь-яким зручними для вас способом: в терміналі Приватбанку або в відділенні Приватбанку, через Приват24.

Після зарахування грошей на рахунок, на вашу електронну пошту приходить підтвердження про оплату. Висилаються шаблони (сколки, малюнки) потрібні для кожного уроку курсу. Висилаються посилання всіх уроків відеокурсу. Доступ до відеокурсу відкритий на завжди! Набір сколків і посилань висилається в залежності від версії обраного вами курсу, для простої версії або для розширеної або для пробного.

Що ще включає в себе дистанційний курс навчання (видеокурс)?

Для результативного навчання необхідно спілкування з викладачем.

Зв`язок з викладачем (консультації, відповіді на питання, фото вашої виконаної роботи для аналізу викладачем і т.д.) планується підтримувати через електронну пошту [відкрити контакти][email protected].

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.