СІМА Україна

Кібербезпека, оцінка готовності



Про курс

Оцінка готовності до кібербезпеки

Кібер-загрози мають різні форми, масштаби, складність, і вони постійно еволюціонують. Кібер-атаки завдають компаніям великих фінансових втрат і серйозної шкоди. Організаціям важливо визначити вихідні дані для виявлення важливих компонентів, які слід включити у будь-який метод управління ризиком кібербезпеки.

У цьому курсі від AICPA ви дізнаєтеся, як бути в курсі останніх тенденцій у сфері кібербезпеки, керувати ризиками та забезпечувати клієнтам надійну програму управління ризиками для захисту їхньої організації. Кібербезпека дає компанії потенційні можливості краще обслуговувати своїх клієнтів.

Формат: онлайн

Кібербезпека. Поглиблена оцінка готовності

Кібербезпека дає компанії потенційні можливості краще обслуговувати своїх клієнтів. Кібер-загрози мають різні форми, масштаби, складність, і вони постійно еволюціонують. Кібер-атаки завдають компаніям великих фінансових втрат і серйозної шкоди. Таким чином, організаціям важливо визначити вихідні дані для виявлення важливих компонентів, які можна включити у будь-який метод управління ризиком кібербезпеки.

Формат: онлайн

Спеціальна ціна - тільки у офіційних провайдерів:

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.