Компанії
Формула любові




Коротко про компанію

Ми міжнародний треніговий центр «Формула любові»
Ми працюємо більше 15 років на ринку послуг та продажу тренажерів  і являємось провідним лідером в Україні, Європі та Азії по просуванню Імфітнесу. Ми маємо найбільший ютуб канал

, де розміщені відео матеріали з Імфітнесу, сексології та секс-коучінгу, тренажерах Кегеля для тренування м'язів тазового дна і вагінального каналу.

За 15 років роботи у нас пройшли навчання з Імфітнесу, Сексологіі і Секс-коучінгу більше 10000 жінок і чоловіків

.

Ми підготували сотні Сертифікованих тренерів і спеціалістів для Міжнародної Федераціїї тренерів з Імфітнесу, Сексологів і Секс-коучів (МФІСС), які  успішно правцюють в Україні, Казахстані, Китаї. Австраліїї, США, Канаді, Польщі, Кіпрі, великобританіїї, Турціїї та ін. країнах

Напрями нашої діяльності:

Послуги

В Міжнародному Центрі «Формула любові» працює 4 школи підготовки фахівців для Міжнародної Федерації тренерів з Імфітнесу, Сексологів та Секс-коучів (МФІСС).

Центр  «Формула любові» має прекрасні тренажерні зали, обладнання та все необхідне для занять.

Крім перерахованих вище напрямків у Центрі «Формула любові» можна отримати кваліфіковану консультацію провідних фахівців у галузі сексології, психології, .

У Центрі «Формула кохання» підібрано команду кваліфікованих фахівців з різних напрямків, які об'єднані однією метою — бути найкращими!

Про Центр "Формула любові" знято багато телепередач, написано низку статей.

Та й самі інструктори постійно діляться своїми напрацюваннями та знаннями з друзями Центру. У різних джерелах публікуються цікаві статті та нотатки.

Все, що ми робимо для досягнення цієї мети, ми робимо професійно, з любов'ю до своїх клієнтів, до своєї роботи та до Центру "Формула кохання".

Клієнти

Основная наша целевая аудитория это женщины и мужчины 18+: профильные специалистіыв области Имбилдинга, Имфитнеса, вумбилдинга, сексологии, секс-коучинга, психологии. А текже те, кто хочет  расширить свои возможности в сексуальной сфере и восстановить свое интимное здоровье.


Основна наша цільова аудиторія це жінки та чоловіки 18+: профільні спеціалісти в області Імбілдингу, Імфітнесу, вумбілдингу, сексології, секс-коучингу, психології. А також ті, хто хоче розширити свої можливості в сексуальній сфері та відновити своє інтимне здоров'я.

Додаткова інформація

«Мужчина есть мой властелин, и он же раб моей любви» - вот лозунг наших Богинь!

Тренери

Відкриті тренінги

вебінар, практика on/of-line

Рефлекс-оргазм. Практичне заняття на розкриття жіночої сексуальності

тренінг

Ласки Геби, мистецтво орально-мануальних ласк

Корпоративні тренінги

Статті

188

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Формула любви,03.08.2012, 14:43
Добрый день Ольга! Да! 11.08.2012г в 14.00. состоится мастер-класс по имбилдингу «Секреты великих любовниц» Подробную информацию вы можете узнать на нашем сайте www.formylove.com.ua
Ольга,03.08.2012, 12:50
Можно где-то посмотреть программу тренинга? Я правильно понимаю, что 11.08.12 тоже будет тренинг?
Центр гармоничного развития,05.01.2010, 10:06
Добрый день! Спасибо за то, что проявили интерес к нашей компании. Если вы посетили наш сайт , то вы обратили внимание ,что у нас есть интересные темы тренингов для женщин. Формат проведения может быть разный. Все дело в том, какую задачу вы ставите. Более подробно мы можем пообщаться в телефонном режиме или при личной встрече. С уважением, Оксана, заместитель директора Центра гармоничного развития "Формула любви". к.т 362-24-12. 066-638-10-26.
Анастасия, "Грация мира",29.12.2009, 12:55
Добрый день, Оксана. подскажите, пожалуйста, проводятся ли в Вашей компании корпоративные мероприятия. У нас чисто женский коллектив и хочу порадовать девочек каким-нибудь замечательным тренингом. Спасибо. Буду ждать ответ на этой странице.

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.