Вступна кампанія: як отримати стипендії в топових університетах, коледжах Канади

Вступна кампанія: як отримати стипендії в топових університетах, коледжах Канади

Вчитися в Канаді багато хто мріє. І не тільки тому, що це сучасна високорозвинена країна з необмеженими можливостями і величезним потенціалом.

Останні роки Канада визнана країною номер один за умовами життя в світі. Вона займає лідируюче місце за показником ООН «Людський розвиток», як найбільш сприятлива для життя. І це далеко не всі фактори, які свідчать на користь країни кленового листа. Окремо хотілося б відзначити освіту.

Кілька канадських університетів міцно тримаються в вищих рядках світових рейтингів. Наприклад, університет McGill часто прирівнюється до ВНЗ зі списку Ліги Плюща, куди прагнуть потрапити найкращі з найкращих із усього світу. Адже не дарма серед випускників McGill так багато лауреатів Нобелівської премії.

Такі канадські ВНЗ, як Rotman, Ivey і Schulich, що видають престижні дипломи MBA, високо цінуються лідерами міжнародного бізнесу, а їх випускників включено до списків найвпливовіших бізнесменів не лише Канади, а й інших країн.

Отже, канадські коледжі та університети вважаються одними з найкращих в світі і приваблюють студентів з різних країн, у тому числі, і з України.

Хоча українські абітурієнти не поступаються своїм канадським ровесникам в знаннях, ерудиції та інтелекті, як і інші іноземці, за їх освіту в Канаді потрібно платити в рази більше, в порівнянні з вартістю навчання для канадських підлітків. Справа в тому, що для іноземців канадські ВНЗ виставляють ціни, найчастіше, в 2 або навіть у 3 рази вище! При чому стипендії для закордонних студентів Канада практично не пропонує.

Але не все так погано. За словами ліцензованого канадського адвоката, ми дізналися приголомшливу новину: для українських громадян існує можливість вчитися в престижних ВУЗах Канади не просто за пільговою ціною, а взагалі безкоштовно!

Спростити процес вступу сьогодні допомагає реальна, унікальна можливість отримати канадський атестат, не виїжджаючи з України, що дозволяє не тільки зайняти місце в ряду студентів обраного канадського ВНЗ, коледжу, а й виграти стипендію.

На практиці, подібну послугу в Україні офіційно надає освітній проект CanSchool, засновником якого є ліцензований канадський адвокат з величезним досвідом роботи – Інна Михайлівна Коган.

Завдяки досконалому знанню юридичних моментів, моніторингу нових програм, а також спеціальній партнерській програмі, яка пов'язана з університетами Канади і школами України, багато випускників CanSchool, на сьогоднішній день, вже є канадськими студентами престижних навчальних закладів.

Займаючись в Canadian Learning Centre for Canadian High School 3 рази на тиждень, у вечірній час, підлітки не тільки досконально вивчають англійську мову і розширюють сферу своїх знань, вони отримують канадський атестат, з яким для них відкриваються двері рейтингових ВНЗ Канади та їх стипендіальні програми.

Топовий ВНЗ Канади University of Toronto, який в одному зі світових рейтингів займає 16 місце в світі, пропонує стипендію під назвою Lester B. Pearson Scholarship. Максимум 37 абітурієнтів отримують цю престижну нагороду в розмірі, який покриває всі витрати, пов'язані з навчанням в Університеті Торонто протягом 4 років. Однією з умов подачі заявки на стипендію Пеарсона є номінація від ліцензованої та перевіреної школи. 

Не менш шановний в Канаді Queen's University пропонує ряд стипендій для іноземних студентів в розмірі від $ 2,000 до $ 20,000 за академічну успішність. Цікаво те, що академічна успішність визначена, як високий середній бал з предметів канадської середньо-освітньої програми, яку в Україні пропонує CanSchool на основі дистанційного навчання. Іншими словами, випускники CanSchool з відмінними оцінками можуть претендувати на стипендії в університет на рівні з канадськими громадянами.

Йоркський Університет в місті Торонто вважається одним з найбільших університетів країни. Починаючи з січня 2017 р. тут почне навчання громадянка України, яка отримала стипендію завдяки навчанню в CanSchool. York University пропонує солідну фінансову мотивацію (від $ 2,000 до $ 112,000) для кращих з кращих. І, як виявилося, виділитися серед інших, суттєво допомагає наявність канадського диплома про повну загальну середню освіту, з відмінними оцінками, який випускники отримують на додаток до українського атестату.

Стипендії університету Британської Колумбії для іноземних абітурієнтів видаються в розмірі від $ 2500 до $ 40000. Критеріями відбору, як і в багатьох інших університетах, є не тільки академічна успішність, а й активна участь в соціальних проектах поза школою. Освітній центр CanSchool дає можливість українським школярам знайти себе у сфері благодійної діяльності, з метою розвитку інтелекту, особистісних якостей та ін. 

Який би ВНЗ Ви не обрали, в канадському офісі CanSchool працює фахівець, що допомагає українським випускникам своєчасно і грамотно подати заявки на стипендії, які наші учні явно заслуговують. Цей фахівець (guidance counsellor) консультує індивідуально кожного учня з метою допомогти і оптимізувати процес вступу. І у випускників CanSchool це прекрасно виходить! Не даремно девіз освітнього центру CanSchool – Excelat CanSchool because you can! Приєднуйтесь і Ви до лідерів майбутнього!

Ще треба вибрати, на кого вчитися? Радимо скористатись інструкцією «Як вибрати, на кого вчитися», яка полегшить вам цю задачу та вкаже напрямок пошуку найкращої спеціальності.


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Освіта за кордоном Поради абітурієнтам Освіта, наука