«Барабанні палички» — Education.ua 11 років!

Категорія: Новини

Зберегти
«Барабанні палички» — Education.ua 11 років!

Здається, зовсім недавно ми відзначали перший ювілей нашого освітнього проєкту, але не встигли й оком кліпнути, а йому вже 11. Сьогодні, 1 вересня, у Всесвітній день знань, Education.ua відзначає свій день народження.

Проєкт Education.ua продовжує рости, і сьогоднішнє свято — чудова нагода поділитися його досягненнями.

Лише за цей рік можливостями сайту скористалися 8,4 мільйона користувачів — на 800 тисяч більше, ніж за минулий. Вони переглянули 34 мільйона сторінок з інформацією про навчальні заклади, курси, послуги репетиторів та інші освітні можливості. І як радісно, ​​що цьогоріч ми впевнено закріпилися на другій позиції рейтингу сайтів top.bigmir у категорії «Наука та освіта».

Але всього цього не було б без вас! Ми вдячні, що вже 11 років ми йдемо вперед пліч-о-пліч з найкращими навчальними закладами та освітніми компаніями.

На сайті вже 5 312 навчальних закладів, 5 039 компаній, що організовують курси в Україні та освіту за кордоном, і 3 767 репетиторів. І понад 480 навчальних закладів та 380 репетиторів приєдналися до нас цього року.

Ми вдячні всім, хто надає відмінний сервіс, якісне навчання та з ким просто приємно спілкуватися. Вдячні за те, що ви залишаєтеся з нами у важкі для всіх часи.

Обіцяємо продовжувати допомагати, підтримувати вас і ставати ще кращими. Наша команда завжди з любов'ю працює для вас, і за рік наші дбайливі менеджери:

  • перевірили понад 18 тисяч відгуків про навчальні заклади та репетиторів;
  • 600 годин говорили з клієнтами та користувачами телефоном, допомагаючи в роботі з сайтом і відповідаючи на питання;
  • провели 3 акції з вигідними знижками для наших клієнтів.

Завдяки вашій довірі, з кожним роком Education.ua допомагає все більшій кількості українців здобувати освіту і розвиватися в найрізноманітніших сферах. І сьогоднішнє свято ми розділяємо з вами!

З днем ​​народження, Education.ua. Рости великий!


Коментарі

1
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
Костянтин, 18.09.2020, 06:37

Вітаю!


Залишити коментар

Інші статті в категорії Новини