Сфера обслуговування
Спеціалістів швацької справи легко впізнати за оригінальним одягом, який вони змінюють досить часто, і особливою стильностю, яку випромінюють. Навряд чи вираз «чоботар без чобіт» доречний в цьому випадку.
Найголовнішим приміщенням будь-якого кафе, ресторану або їдальні є кухня. Цар і бог на ній - шеф-кухар. Кожен повар мріє коли-небудь зайняти цю посаду, але до неї ще треба дорости.
Ваш чек, здача - дякую за покупку - посмішка наступному покупцеві - і знов швидкий стук клавіш ... Професія продавця-касира тільки на перший погляд може здатися простою і доступною.
З кожним роком кількість бажаючих відпочити за межами нашої країни стає все більше. Як туристу вибрати країну, організувати поїздку і оформити всі необхідні документи? У цих питаннях допоможе розібратися менеджер з туризму.
Той, хто керує ресторанним бізнесом - людина творча, яка вміє здивувати, зацікавити, залучити відвідувачів в ресторан. Не випадково досвідчені ресторатори порівнюють свої заклади з театром, себе з режисерами, а відвідувачів з акторами.