Опис курсу

Курси практичної дієтології онлайн. Перший рівень


Формат навчання: курси дієтології проходять онлайн по skype.
Тривалість: онлайн курси з дієтології розраховані на 16 годин - 8-10 заняття
Вартість групового навчання: 4000 грн. Поетапна схема оплати
Вартість індивідуального навчання: 7000 грн.
Сертифікація: після закінчення онлайн курсів по дієтології видається сертифікат держ. зразка
Викладач онлайн курсів дієтолога: лікар терапевт дієтолог Тетяна Терещенко, Ганна Аксенчік

Для кого: для тих, хто починає вивчати диетологию і прагне освоїти професію консультанта з харчування. Для тих, хто хоче схуднути, почати збалансовано харчуватися, скласти повноцінну дієту собі і членам своєї сім'ї.

Програма курсу

1. Основи дієтології: Вплив харчування на здоров'я. Дієтологія як наука. Введення в дієтології. Взаємозв'язок з іншими науками. Нутрициология. Харчові нутрієнти. Роль їжі в житті людини. Відповіді на запитання.

2. Шлунково-кишковий тракт. Анатомія. Функції кожного відділу шлунково-кишкового тракту. Кишкова мікрофлора. Профілактика і лікування порушень в роботі шлунково-кишкового тракту. Відповіді на запитання. Домашнє завдання: фільм "Печінка і її функції"

3. Білки. Функції білків. Харчові джерела білка. Метаболізм білків. Амінокислоти замінні і незамінні. Добова потреба в білку. Ознаки нестачі білка в організмі. Білок для контролю ваги. Кількість засвоюваного білка з різних продуктів. Практика. Відповіді на запитання. Домашнє завдання

4. Жири. Класифікація та функції жирів. Метаболізм жирів. Харчові джерела жирів. Транс-жири. Добова потреба в жирах. Холестерин, тригліцериди, поганий і хороший холестерин. Атеросклероз. Практика: розрахунок ІМТ, основного обміну, добової потреби в енергії. Відповіді на запитання. Домашнє завдання: завдання по темі заняття

5. Вуглеводи. Класифікація та функції. Метаболізм вуглеводів. Глікіміческій індекс і глікіміческая навантаження. Харчові джерела простих і складних вуглеводів. Добова потреба у вуглеводах. Цукрозамінники. Глюкоза і фруктоза, їх відмінності, метаболізм, вплив на глікіміческій і інсуліновий індекс. Роль вуглеводів у розвитку цукрового діабету. Профілактика метаболічного синдрому. Практика: розрахунок БЖУ, складання меню. Відповіді на запитання. Домашнє завдання: складання меню для людини з заданими параметрами

6. Вода. Важливість води для організму. Добова потреба у воді. Питний режим. Аналіз якості та вибір води. Мінерали. Вітаміни. Антиоксиданти. PH баланс, гомеостаз. Алкоголь. Зміст Е речовин в продуктах харчування. Практика. Відповіді на запитання. Домашнє завдання: складання меню для схуднення і набору ваги.

7. Метаболізм - обмін речовин. Катаболізм і анаболізм. Що впливає на швидкість метаболізму. Калорії і їх джерела. Добова потреба в калоріях. Основний обмін. Коефіцієнт фізичної активності. Практика: обговорення складених учнями меню, визначення помилок. Відповіді на запитання. Домашнє завдання: робота над помилками

8. Алгоритм ведення клієнта. Правила складання добового раціону харчування при схудненні, наборі і підтримці ваги. Приклади програм харчування. Відповіді на запитання. Домашнє завдання: скласти меню для себе, під свою мету

9. Іспит. Практична частина: складання меню за умовами, заданих викладачем. Теоретична частина: відповісти на питання викладача

Реєстрація на курс по посиланню

Онлайн курси дієтології

Додати коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відмічені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ім'я*:
Коментар*:
не більше 1000 символів (введено: 0)
Ел. пошта*:
Перевірочний код*:
5 англійських букв:
Залишити коментар

Усі курси в Києві, а також ВНЗ в Києві, коледжі та технікуми в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві

Зворотній зв'язок