ЗВО/ВНЗ

Харчові технології

46 результатів

  • Львів
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1816 р.

G13 (2 курс) Харчові технології

38 900 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інститут хімії та хімічних технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 10 програм
  • Харків
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1804 р.

G13 G13 Харчові технології (Інноваційні харчові технології), заочна, ПЗСО, небюджента

17 600 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія».
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 4 програми
  • Львів
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1661 р.

G13 Харчові технології_ФМБ

30 066 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Географічний факультет.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 4 програми
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1898 р.

G13 Харчові технології

17 050 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 10 програм
  • Харків
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1885 р.

G13 Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства. 2 курс Денна небюджетна

21 840 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 8 програм
  • Чернівці
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1875 р.

G13 Якість та безпека харчової продукції, бакалавр (ПЗСО), денна

39 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут біології, хімії та біоресурсів.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 13.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 4 програми
  • Тернопіль
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1966 р.

G13 Харчові технології та продовольча безпека

27 840 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут новітніх освітніх технологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 3 програми
  • Дніпро
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1918 р.

G13 Харчові технології

18 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Хімічний факультет.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Ліцензійний обсяг — 12.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 3 програми
  • Луцьк
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1940 р.

G13 Харчові технології (Харчові технології)

33 400 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Хімії та екології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Ліцензійний обсяг — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 1 програма
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1884 р.

G13 Бакалавр, G13, Харчові технології та інженерія, заочна, на основі НРК5, небюджетна

21 600 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 63 програми