Харчові технології
Перед вступною кампанією освітні програми щодня доповнюються.
46 результатів
G13 (2 курс) Харчові технології
38 900 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Інститут хімії та хімічних технологій.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
G13 G13 Харчові технології (Інноваційні харчові технології), заочна, ПЗСО, небюджента
17 600 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія».
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
G13 Харчові технології_ФМБ
30 066 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Географічний факультет.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
G13 Харчові технології
17 050 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
G13 Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства. 2 курс Денна небюджетна
21 840 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
G13 Якість та безпека харчової продукції, бакалавр (ПЗСО), денна
39 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут біології, хімії та біоресурсів.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 13.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
G13 Харчові технології та продовольча безпека
27 840 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут новітніх освітніх технологій.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
G13 Харчові технології
18 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Хімічний факультет.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 12.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
G13 Харчові технології (Харчові технології)
33 400 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Хімії та екології.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Ліцензійний обсяг — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
G13 Бакалавр, G13, Харчові технології та інженерія, заочна, на основі НРК5, небюджетна
21 600 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.