ЗВО/ВНЗ

ЗВО/ВНЗ в Києві | Харчові технології

6 результатів

  • Київ
  • Приватний. Заснований в 1998 р.

181 181. Харчові технології 1 курс ДФН Відкрита

24 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (контракт): 122,10
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інженерно-технологічний інститут.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 25 програм
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1946 р.

181 181 Харчові технології (Основна сесія) бюджет/контракт

23 700 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (бюджет): 132,20
Прохідний бал 2024 (контракт): 103,80
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет технологій та бізнесу.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (02.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 33 програми
  • Київ
  • Приватний. Рівень акредитації III. Заснований в 1920 р.

181 1 курс Харчові технології ДФН 1 сесія

29 900 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (контракт): 121,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Економіко-правовий факультет.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 23 програми
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1898 р.

181 Харчові технології

28 280 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (контракт): 125,20
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 6.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 18 програм
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1884 р.

181 Бакалавр, 181, Технології харчування, заочна, на основі 11 класів, небюджетна

18 000 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (контракт): 119,70
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 32.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 83 програми
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1920 р.

181 Харчові технології (денна)

18 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (бюджет): 138,00
Прохідний бал 2024 (контракт): 119,30
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Аграрний факультет.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 9.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 7 програм

Дивіться також коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.