Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
16 результатів
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
9 000 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії Дубль.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва основна заочна
9 500 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: біотехнологічний факультет.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2028).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 35.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 204 Бакалавр ПЗСО (ОП: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва)
9 700 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва бакалавр після ПЗСО заочна
9 900 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Біолого-технологічний факультет.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2028).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
10 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Біолого-технологічний.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (04.09.2023 — 30.06.2025).
- Молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 16.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Молодший бакалавр 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва заочна 1 курс 1 рік 10 місяців на основі повної загальної середньої освіти небюджетна
10 395 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
11 400 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет біотехнологій.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
204 2023. Бюджет. Бакалавр на основі повної загальної середньої освіти.
11 500 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічний.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Технологія виробницва і переробки продукції тваринницва (заочна)
12 900 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Аграрний факультет.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
13 150 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 10 місяців навчання (14.08.2023 — 30.06.2028).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.