ЗВО/ВНЗ

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • Вінниця
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1982 р.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

9 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 132,10
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії Дубль.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 16 програм
  • Дніпро
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1922 р.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва основна заочна

9 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2022 (бюджет): 141,10
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: біотехнологічний факультет.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2028).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 35.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 31 програма
  • Одеса
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1902 р.

204 204 Бакалавр ПЗСО (ОП: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва)

9 700 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 11 програм
  • Суми
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1977 р.

204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва бакалавр після ПЗСО заочна

9 900 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 135,60
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Біолого-технологічний факультет.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2028).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 32 програми
  • Кропивницький
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1874 р.

204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

10 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Біолого-технологічний.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (04.09.2023 — 30.06.2025).
  • Молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 16.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 16 програм
  • Одеса
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1918 р.

204 Молодший бакалавр 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва заочна 1 курс 1 рік 10 місяців на основі повної загальної середньої освіти небюджетна

10 395 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
  • Молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 39 програм
  • Харків
  • Державний. Рівень акредитації III. Заснований в 2021 р.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

11 400 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет біотехнологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 9.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 44 програми
  • Житомир
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1922 р.

204 2023. Бюджет. Бакалавр на основі повної загальної середньої освіти.

11 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 157,70
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічний.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 21 програма
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1920 р.

204 Технологія виробницва і переробки продукції тваринницва (заочна)

12 900 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Аграрний факультет.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 19 програм
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1898 р.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

13 150 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 140,80
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 10 місяців навчання (14.08.2023 — 30.06.2028).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 14 програм