Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
16 результатів
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
28 950 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 31.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
- Місця: бюджет — 50, контракт — 40.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Магістр, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва), денна, небюджетна (листопад)
27 430 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологій тваринництва та продовольства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (23.11.2023 — 28.02.2025).
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 20 листопада.
- Місця: контракт — 16.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
26 600 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет біолого-технологічний.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
- Магістр.
- Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
- Місця: контракт — 32.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 204 ТВППТ ОПП ТВППТ магістр денна
25 740 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Біолого-технологічний факультет.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 31.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
- Місця: бюджет — 22, контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
204 Магістр
25 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 30.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
- Місця: бюджет — 8, контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 2023. Бакалавр на основі молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра
24 300 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет):
130,10
Прохідний бал 2023 (контракт):
108,20
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічний.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Магістр Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
22 900 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Біолого-технологічний факультет.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2023 — 31.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
- Місця: бюджет — 30, контракт — 12.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Бакалавр 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва денна 1 курс зі скороченим терміном навчання 2 роки 10 місяців на основі ОКР молодшого спеціаліста, ОС молодшого бакалавра, ОПС фаховог молодшого бакалавра відкрита
22 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет):
130,50
Прохідний бал 2023 (контракт):
109,00
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.Денна. Вступ на основі молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра
20 700 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет агротехнологій та економіки.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (04.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
18 900 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет біотехнологій.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2023 — 31.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
- Місця: бюджет — 14.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.