ЗВО/ВНЗ

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1898 р.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

28 950 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 31.12.2024).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 50, контракт — 40.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 14 програм
  • Полтава
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1920 р.

204 Магістр, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва), денна, небюджетна (листопад)

27 430 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологій тваринництва та продовольства.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (23.11.2023 — 28.02.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 1 — 20 листопада.
  • Місця: контракт — 16.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 19 програм
  • Львів
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1784 р.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

26 600 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет біолого-технологічний.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: контракт — 32.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 40 програм
  • Суми
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1977 р.

204 204 ТВППТ ОПП ТВППТ магістр денна

25 740 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Біолого-технологічний факультет.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 31.12.2024).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 22, контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 32 програми
  • Камʼянець-Подільський
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1919 р.

204 Магістр

25 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 30.12.2024).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 8, контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 26 програм
  • Житомир
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1922 р.

204 2023. Бакалавр на основі молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра

24 300 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 130,10
Прохідний бал 2023 (контракт): 108,20
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічний.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 21 програма
  • Біла Церква
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1930 р.

204 Магістр Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

22 900 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Біолого-технологічний факультет.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2023 — 31.12.2024).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 30, контракт — 12.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 20 програм
  • Одеса
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1918 р.

204 Бакалавр 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва денна 1 курс зі скороченим терміном навчання 2 роки 10 місяців на основі ОКР молодшого спеціаліста, ОС молодшого бакалавра, ОПС фаховог молодшого бакалавра відкрита

22 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 130,50
Прохідний бал 2023 (контракт): 109,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 9.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 39 програм
  • Ніжин
  • Державний. Рівень акредитації III. Заснований в 1895 р.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.Денна. Вступ на основі молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра

20 700 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет агротехнологій та економіки.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (04.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 13 програм
  • Харків
  • Державний. Рівень акредитації III. Заснований в 2021 р.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

18 900 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет біотехнологій.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2023 — 31.12.2024).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 14.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 44 програми