Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
16 результатів
204 Бакалавр 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва денна 1 курс 3 роки 10 місяців на основі повної загальної середньої освіти відкрита
19 250 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 204 Бакалавр ФМБ ск - 3 р (ОП: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва)
16 450 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (бюджет, на основі ПЗСО, денна форма)
10 080 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
12 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет):
131,30
Прохідний бал 2023 (контракт):
136,70
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії Дубль.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 36.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 2023. Бюджет. Бакалавр на основі повної загальної середньої освіти.
11 500 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічний.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Вступ на основі ЗНО
18 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет):
130,90
Прохідний бал 2023 (контракт):
123,80
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 6.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
10 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Біолого-технологічний.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (04.09.2023 — 30.06.2025).
- Молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 16.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва основна заочна
9 500 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: біотехнологічний факультет.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2028).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 35.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 Технологія виробницва і переробки продукції тваринницва (вступ на базі диплома молодшого спеціаліста, денна)
14 500 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Аграрний факультет.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
11 400 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Факультет біотехнологій.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.