Чому ІТ-освіта є найбільш актуальною в Україні та де її здобути?

Чому ІТ-освіта є найбільш актуальною в Україні та де її здобути?

Сфера ІТ за останні роки зайняла перші позиції у світі за розвитком та продовжує впевнено рухатись уперед. Ринок ІТ послуг пропонує безліч вакансій для спеціалістів різних напрямків, як для початківців, так і для висококваліфікованих.

Україна посідає одне з перших місць серед країн, що стрімко розвивають сферу інформаційних технологій, а столицею ІТ називають Львів.

Сьогодні Львів – це місто перспектив та можливостей, відкрите для інноваційних ідей та креативних рішень. ІТ-ринок Львова стрімко розвивається – лише за останні п’ять років він збільшився втричі. Зараз у місті налічується більше 200 ІТ-компаній і майже 20 000 спеціалістів. Середньомісячний заробіток львівського айтішника – $1750, і цей показник регулярно зростає.

Через високу затребуваність спеціалістів, гарні умови праці та гідну заробітну платню все більше людей цікавляться сферою ІТ та ставлять питання «Як потрапити в ІТ?». Актуальним це питання є для школярів 11-х класів та випускників, які шукають майбутній вищий навчальний заклад, який дасть високоякісну вищу освіту та зможе гарантувати працевлаштування за спеціальністю.

Саме таку освіту пропонує своїм студентам перший ІТ-університет України, що розпочав діяльність у 2017 році. HR-ментори, викладачі-практики, проектний підхід, робота у команді – всі ці особливості демонструють новий формат вищої освіти, який впроваджує  університет та робить його студентів новаторами, які обирають нові стандарти та прагнуть освоювати сучасні галузі розвитку.

Щоб познайомити майбутніх абітурієнтів з перевагами ІТ-освіти та новим форматом навчання 7 жовтня у першому ІТ-університеті відбудеться День відкритих дверей. Під час зустрічі гості дізнаються:

  • про особливості нового формату вищої освіти: проектний підхід, викладачів-практиків, гнучкий навчальний процес;
  • про співпрацю з провідними ІТ-компаніями;
  • чим живуть студенти першого ІТ-університету.

Також у програмі:

  • знайомство з адміністрацією університету та викладачами;
  • презентація навчальних програм бакалаврату та магістратури;
  • особливості ЗНО-2018 та секрети успішного тестування, про які розкаже спеціальний гість – Андрій Миляник, заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

День відкритих дверей відбудеться 7 жовтня о 12:00 за адресою м. Львів, вул. Замарстинівська 83а. Дізнатися деталі та зареєструватися можна на сайті.

Всім вступникам радимо скористатись нашою інструкцією зі вступу, щоб легко пройти всіма кроками вступної кампанії.

Джерело: high.itstep.org


Коментарі

1
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
Dima, 02.01.2020, 15:04

ІТ в Україні досить в непоганому стані, реалізуватися в цій сфері з кожним роком стає простіше, тому усі хто цікавиться ІТ welcom


Залишити коментар

Інші статті в категорії Інформаційні технології Освіта, наука