Думайте про майбутнє: які можливості перед дитиною відкриває вивчення англійської

Думайте про майбутнє: які можливості перед дитиною відкриває вивчення англійської

Усі ми хочемо дати своїм дітям найкраще майбутнє. Це стосується й освіти – навіщо задовольнятися малим та думати про навчання лише в Україні, коли можна створити можливості для дитини розвиватись без кордонів?

Вивчення англійської змалку – чудова підмога для майбутнього щасливого та успішного життя. Розповідаємо, які переваги воно дає та які заняття для дітей варто спробувати абсолютно безкоштовно.

Навчання у світових вишах.

Англійською викладають у більшості країн Європи, Америки, та й загалом у багатьох розвинених державах. Імениті університети дають гранти на навчання, тому потрапити в них цілком реально. Основні критерії відбору: англійська мова на високому рівні, мотиваційне есе та хороший середній бал у атестаті. З першим і другим пунктами буде набагато простіше, якщо з дитинства син чи донька почнуть займатися англійською з викладачем.

Працевлаштування у міжнародних компаніях.

Логічний результат навчання у іноземному університеті. Якщо ти закінчив міжнародний виш, перед тобою відчиняються практично всі двері. Пробитися може і людина з українським дипломом, але без англійської точно нікуди. З ним можна розглядати набагато більше вакансій із високими зарплатами.

Можливість жити за кордоном.

Багатьох від тимчасового чи постійного переїзду в іншу країну зупиняє відсутність хорошої англійської. Будучи дорослою людиною, вчитися набагато складніше, навіть якщо ти перебуваєш у мовному середовищі. Без цього неможливо отримати хорошу роботу, повноцінно інтегруватися в суспільство і завести нові знайомства. Тим, хто володіє усною та письмовою англійською із самого дитинства, набагато простіше.

Мистецтво мовою оригіналу.

Читати книги або дивитися фільми без перекладу - це велика насолода для душі та розуму. Наприклад, читання класичної іноземної літератури в оригіналі допомагає точніше розуміти думки авторів, відкривати нові грані творів, отримувати радість розуміння геніальних метафор. Мозок стає більш гнучким, а життя більш осмисленим.

До того ж читання, прослуховування та перегляд усіх творів у оригіналі допомагає у викладацькій та науковій кар'єрі. Адже ви дізнаєтеся більше за інших, навіть коли читаєте ті ж книги або дивитесь ті самі фільми.Друзі по всьому світу.Соціальні мережі дозволяють знаходити приятелів із різних кутків планети, переписуватися з ними та зв'язуватися по відео. Таке спілкування – чудова можливість підняти поточний рівень своєї мови на нову висоту. А також заручитися товаришами, які допоможуть із вступом до вузу, роботою чи навіть особистим життям – хто знає.

Знання всіх трендів.

Воно може стати в нагоді не тільки для простого життя, а й у професійній діяльності. Багато чого ми, як і раніше, підглядаємо у Заходу – адаптуємо технології, ідеї та проекти під реалії нашої країни. Знання мови дозволяє раніше за інших побачити тенденції і, наприклад, відкрити перспективний бізнес або зайнятися якимось важливим дослідженням у своїй галузі.Ми згадали лише частину переваг вивчення англійської для дитини. Знання мови допомагає буквально в усьому та корисне як для особистого, так і для інтелектуального та кар'єрного розвитку.

Куди відправити дитину вивчати англійську?

Щоб не витрачати час на роз'їзди та контролювати заняття малюка, найзручніше знайти для нього якісні онлайн-заняття. Наприклад, спеціалізована школа англійської для дітей AllRight спеціалізується на навчанні дітей від чотирьох років. Можна записатися на безкоштовний пробний урок – таким чином ви зможете легко оцінити якість викладання та зрозуміти, чи сподобаються такі заняття синові чи доньці.

Переваги навчання в онлайн-школі AllRight.

Професійні викладачі. Дітей навчають як українськомовні вчителі з високою кваліфікацією, так і носії мови. Ніхто не змушуватиме дитину зубрити. Йому допоможуть зрозуміти англійську за допомогою простих і цікавих занять і образів: різноманітних ігор, залучення до діалогу, яскравих прикладів з мультиків і книг. Малюк сам не помітить, як почне розмовляти. А мовного бар'єра він не матиме зовсім.

Корисний застосунок. Мобільна гра допоможе вашій дитині поставити вимову: доброзичливий бешкетник лисеня Чарлі – це штучний інтелект, який оцінює прогрес і стежить за динамікою навчання. Нехай малюк сидить у телефоні або планшеті з користю, а не просто грається або дивиться мультфільми.

Доступна вартість навчання. Одне індивідуальне заняття у середньому коштує від 126 гривень. Додатково у подарунок ви отримуєте розмовні заняття. Незалежно від обраного тарифу, ви з дитиною отримуєте доступ до всіх привілеїв: мобільного застосунку, розмовного клубу для учнів та онлайн-платформи з лекціями та завданнями.

Відвідавши перше безкоштовне заняття в AllRight, Ви зможете самостійно оцінити якість викладання та зробити вибір, чи продовжувати навчання. Ми впевнені, що вам сподобається, як подобається сотням сімей, чиї діти відвідують AllRight. А дитина в майбутньому отримає великі можливості для самореалізації та життя без кордонів. Встигніть записати дитину на перше безкоштовне заняття в онлайн-школі AllRight вже сьогодні. 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Ольга В.,27.09.2022, 17:11
Одна з небагатьох онлайн-шкіл, яка нам підійшла за форматом. Тут є і індивідуальні, і групові заняття, а педагог стежить за навчальним процесом, відгуки вчителя після кожного уроку, домашнє завдання інтерактивне на сайті. Цікава платформа з класною кімнатою - подобається дитині і вона сама може легко підключитись до уроку. Кумедна гра з лисеням, донька його просто обожнює. Є різні педагоги, як носії мови, так і україномовні. Відмінний сервіс, чудова платформа!
Олена,22.09.2022, 21:48
Я хочу від щирого серця порекомендувати цю школу. Вона ідеальна. Вчителі, платформа, програма. Моя дитина займається із задоволенням. Дуже любить розмовні клуби, це такі заняття у групах. Займається раз на тиждень у розмовних, раз онлайн. Вважаю, що кожній матусі або татусю треба звернути увагу на цю школу.
Валентина,22.09.2022, 16:33
Якби під час мого дитинства була така школа, я б точно знала англійську. Як записати дитину на пробний урок? чи потрібні якісь додаткові матеріали купувати?
Офіційний представник AllRight,22.09.2022, 17:41
Для проходження пробного уроку заповніть просту форму на сайті https://bit.ly/3xpWeXp Всі матеріали школа забезпечує і це входить у вартість пакету, який ви обираєте.
Oksana,22.09.2022, 16:31
Так, так, у школі Allright є дуже зручний мобільний додаток. Ми давно шукали заняття з англійської з гнучким графіком і щоб можна було займатися з будь-якого місця, де є інтернет. Мені, як мамі дуже важливо, щоб було видно результат. Дитина ще на пробному уроці заговорила англійською і вивчила понад 10 слів. Заняття проходять в інтерактивній платформі дуже весело і насичено. Рекомендуємо!
Валерія,22.09.2022, 13:51
Як ефективніше вивчати мову для дитини: індивідуально чи в маленьких групах?
Офіційний представник AllRight,22.09.2022, 17:28
Індивідуальне навчання приносить кращі результати ніж груповий формат. Але також дуже важливою є регулярність відвідування занять. Проходьте безкоштовний тест на визначення рівня англійськоі та відвідайте безкоштовне пробне заняття https://bit.ly/3xpWeXp
Вікторія,22.09.2022, 13:20
Супер, нам дуже подобаються заняття! Дуже цікаво проходять уроки, у школі своя методика! Нам 5 років, боялася, що дитині не підійде онлайн формат, але помилилася. Дитина в захваті
Офіційний представник AllRight,22.09.2022, 17:25
Раді, що вам подобається! Слідкуйте за нашими новинами на https://www.facebook.com/allrightUKR/ та приєднуйтесь до безкоштовних марафонів!
Ольга,21.09.2022, 15:39
нам зараз дуже необхідна допомога навчитись читати на англійській, так як саме на цьому акцент в школі, але зараз дуже тяжко дитині вчитись читати, коли уроки в школі онлайн і 30 дітей. Чи можна в цій школі індивідуально дитині вчитись читати з вчителем?
Офіційний представник AllRight,21.09.2022, 16:22
Доброго дня і дякуємо за доречне питання! В школі AllRight ми надаємо індивідуальні заняття з кожною дитиною! Завдяки цьому дитина отримує 100% уваги та активності, які цікаві саме їй. Реєструйтесь на безкоштовне пробне зайняття та обирайте курс за рівнем та інтересами дитини https://bit.ly/3xpWeXp
Alina Vikhtodenko,21.09.2022, 15:36
Здравствуйте! Английский очень важен сейчас! Подскажите, какая стоимость полного курса для 6 класса? Могу ли я выбрать график уроков? Спасибо!
Офіційний представник AllRight,21.09.2022, 16:30
Доброго дня! Чудово що ви обрали повний курс, його вартість зі знижкою за промокодом SLAVAUKRAINI 8 768 гривень. Курс складається із 72 уроків по 25 хвилин, є оплата частинами. Ми радимо займатися не менше ніж 2 рази на тиждень. Напишіть, будь ласка, нам за посиланням https://bit.ly/3xpWeXp і ми підберемо для вашої дитині вчителя для першого безкоштовного уроку!

Залишити коментар

Інші статті в категорії Дошкільна освіта Мовні курси Онлайн курси