Блог навчальних закладів

Знайдено 9 статей

Як досягати цілей легко

Як ви розумієте, що ваша мрія перетворилась на ціль? Ви визначили термін її досягнення або чітко уявляєте кінцевий результат? Чи звертаєте ви увагу на свій власний стан, на думки та відчуття, коли думаєте про свої цілі?

Скільки годин потрібно, щоб вивчити англійську з нуля до рівня C2

За скільки доросла людина може вивчити англійську з нуля до найвищого рівня С2?

Інструменти управління проєктами

Дізнайтеся, як правильний вибір інструментів управління проєктами, таких як Trello і MS Project, може трансформувати роботу IT-команд. Опануйте автоматизацію для підвищення продуктивності та аналітику для ефективного моніторингу KPI і ризиків.

Ефективний керівник — це про відповідність викликам та управління змінами

З чого розпочати зміни в компанії? Зазвичай керівник чи власник ініціює зміни, коли компанія вже має явні проблеми. Падають продажі, зменшується маржинальність та прибуток, клієнти йдуть, якість продукту падає.

BAS Документообіг — сучасна система документообігу вашого підприємства

Наша команда ЦСН Проком створює багато цікавого та корисного контенту, зокрема й для системи BAS Документообіг. А щоб вам не бігати та не шукати — зібрали цікавий та пізнавальний матеріал про BAS Документообіг в одну статтю.

Навчання під час війни. Чому IT-сфера?

Стаття про важливість навчання в часи постійних змін.

Перехід життєвого циклу документа в електронний вигляд на базі конфігурації BAS документообіг

У цій статті ми хочемо з вами поділитися рекомендаціями, які етапи необхідно пройти для переведення життєвого циклу документа в електронний вигляд на базі конфігурації «BAS: Документообіг».

«ELT Upgrade: Planning and Performance»: навчальний комплекс з 4 курсів для викладачів

Тримати “руку на пульсі” нових методик та технологій, а також підвищувати свою кваліфікацію — важливе професійне завдання викладачів англійської мови.

Як працювати дистанційно та ефективно

Під час війни дистанційна робота стала порятунком для мільйонів українців та українок. Хтось зберіг свою роботу, хтось знайшов нову, хтось бере замовлення на фрілансі. Щоб залишатися ефективними й поза офісом, слід навчитися працювати віддалено.

  • Hillel IT School
  • Ломінська Марія, Content Manager у Hillel IT School
  • 16 листопада 2022