Блог навчальних закладів

Знайдена 30341 стаття

Легкі дотики. Квантові зміни

Точки Радість, Смуток, Тіло, Сексуальність, Зцілення, Гроші, Контроль, Створення, Креативність, Вік та інші, які знаходяться на голові💆🏻‍♀️ - дають доступ до підсвідомих програм. Система Аксесс Барс дозволяє звільнити підсвідомість.

Запрошуємо на безкоштовний вебінар від Golden Staff! Лідерство в умовах змін

Разом з нашою експерткою Оксаною Вінницькою ми визначимо з якими викликами стикаються лідери в сьогоднішніх реаліях та які навички варто розвивати. Причини за якими можна визначити чому команда неефективна та принципи побудови ефективної команди.

10 липня було проведено онлайн майстер-клас «Точність рішень лідера. Нумерологія - попутний вітер бізнесу» для ГО «ПО Аудиторів, бухгалтерів та викладачів ОКД»

Лідеру, який веде людей за собою до реалізації поставлених цілей чи нагальної соціальної потреби, долає кризи та ініціює прогрес, дуже важливо бути максимально точним у своїх рішеннях. Нумерологія допомагає отримати орієнтири для прийняття рішень.

Спробуйте курс «Лінивий управлінець»

Авторський ексклюзив для швидкої побудови ефективного управління: отримайте практичні знання та навички управління фінансами!

Запрошуємо на «Просування бухгалтерських, аудиторських та консалтингових послуг»

Отримайте сертифікат від міжнародного центру та навчіться просувати свій бізнес максимально ефективно! Наш експерт надасть найсучасніші методики та підтвердженні успішні практики, прокачає ваші знання до рівня «я — експерт»

Запрошуємо на святкування Дня Бухгалтера 2024 наживо!

Святкуємо День Бухгалтера 2024 та 15-річчя навчального центру «Школа успішного бізнесу» в безпечному місці. Ділимось практичною інформацією по квартальній звітності — експерт Вікторія Величко.

Емоційний багаж на роботі: не викидай, а пакуй акуратно

Чому ми взагалі обговорюємо емоції на роботі, якщо всі радять: «залишай свої проблеми поза офісом»?

Безплатний вебінар War-life balance. Турбота про себе і свою команду

Запрошуємо на безплатний вебінар від Golden Staff! Разом із нашою експерткою Анною Кунаковою ми підійдемо до пошуку балансу впевненими практичними кроками!

Як нумерологія допомагає легше долати труднощі

Розбір персонального року на власному прикладі. У кінці — приємний бонус для вас.

Онлайн-школа фінансового директора стартує 30 травня та триватиме до 2 липня

Це комплексна програма з 10 онлайн-занять тривалістю 2,5 години, у межах якої ви навчитеся всього — від впровадження управлінського обліку та бюджетування до аналізу діяльності компанії, управління та мотивації співробітників.