Perfect-english

Німецька мова, для дітей і дорослих онлайн та офлайн



  • 1 400 грн на місяць

Про курс

Заняття проводяться онлайн і офлайн

Без сумніву, у кожного хто вивчає німецьку мову є свої на це причини - комусь це потрібно для роботи, хтось хоче в майбутньому поїхати в Німеччину, а деякі просто отримують величезне задоволення від самого процесу навчання. Все це і багато іншого вимагає від нас доброго знання мови. Німецька мова на сьогоднішній день є важливим інструментом спілкування в усьому світі, без володіння яким важко бути успішним. У той же час, вивчення німецької мови може стати вашим хобі, за допомогою якого ви відкриєте для себе нові знання, почерпнув їх з першоджерел, або нові розваги, які раніше були вам невідомі.

Наш мовний центр постійно проводить набір на курси німецької мови для всіх бажаючих. У нас ви зможете як почати вивчати німецьку з нуля, так і оновити або удосконалити свої знання - для цього ми пропонуємо безліч різних програм різної складності і напрямків.

Наш освітній центр має багато різноманітних навчальних матеріалів для групових і самостійних занять. Ми використовуємо найкращі розробки і навчальні комплекси зарубіжних видань, такі як: Mittelpunkt, Aspekte neu, Themen aktuell, Berliner Platz, Em neu, Schritte international, Die Gelbe aktuell. Досвідчені викладачі організовують роботу у вигляді семінарів та проектів і допомагають Вам оптимально використовувати багату палітру можливостей німецької мови.

Заняття відбуваються 2 р На тиждень, тривалість 60 Хв.

Більше інформації на сайті: https://perfect-english.org.ua/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.