Cisco, мережна академія

Черга роботодавців з LinkedIn про оформлення профілю



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб влаштуватися на цікаву, перспективну і високооплачувану роботу, важливо розуміти за якими критеріями рекрутери оцінюють претендентів. Саме тому ми пропонуємо вам пройти комплексні курси Cisco Ялта, які допоможуть в короткі терміни влаштуватися на роботу. Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Ялті пропонує всього за два тижні навчитися досконало орієнтуватися в соціальній мережі для бізнес-партнерів, підприємців і здобувачів. Ви зможете увійти в коло професіоналів, отримати відгуки про своїх робітників і особистих якостях, а також показати себе потенційному роботодавцю з кращого боку.

Програма курсу

Наше навчання Cisco Ялта стане відправною точкою, що дозволяє вам придбати необхідну впевненість і отримати саме ту роботу, яку ви заслуговуєте. Також ми допомагаємо новачкам, які тільки закінчили навчання і ще не мають досвіду. З нашою допомогою ви зможете влаштуватися в гарне місце з подальшими перспективами.

Вивчаючи матеріал, ви отримаєте відповіді на різні питання, а саме:

  • на які профілі звертають увагу;
  • як підібрати фотографію;
  • як заповнити робочі навички;
  • як перерахувати особистісні якості;
  • як правильно вказати інформацію про себе;
  • як отримати відгуки.

Також ви зможете навчитися проходити співбесіду, не боячись перед майбутнім начальником. Перше враження є найважливішим, але не менш значущим є те, як ви справляєтеся з різними ситуаціями і наскільки швидко орієнтуєтеся. Ми підготуємо вас до найчастішим питань, які задаються на співбесіді у велику міжнародну компанію.

Додаткова інформація

Багато наших студентів пройшли курси підвищення кваліфікації Ялта і стали успішними співробітниками великих компаній. Ви теж можете зайняти найбільш підходяще для вас місце в найкоротші терміни. Також у нас ви можете підвищити свої професійні навички.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.