Підготовка до НМТ з історії України, онлайн



  • Безкоштовно

Про курс

iLearn – це безкоштовна гейміфікована платформа з навчальними онлайн-курсами, тестами та вебінарами для всіх, хто бажає навчатися та успішно скласти ЗНО (Зовнішнє Незалежне Оцінювання) та НМТ (національний мультипредметний тест).

Надання доступу до якісної освіти – один з пріоритетних напрямків Громадської Спілки "Освіторія". Ми прагнемо, щоб усі учні в Україні мали можливість вступити саме до тих ВНЗ, про які мріють, незалежно від місця проживання, навчального закладу, чи соціального статусу. Ми переконані, що доступ до освіти має бути рівним для всіх. Тому ми й створили iLearn – відкриту платформу з онлайн-курсами та вебінарами для підготовки до ЗНО та НМТ.

До підготовки навчальних матеріалів залучені одні з найкращих педагогів України – професіонали з досвідом онлайн-підготовки до ЗНО, чиї учні отримували результати 195+ балів.

Функціонал платформи гейміфікований (з ігровими елементами), що робить процес навчання інтерактивним та цікавим. Під час реєстрації на платформі користувач створює свого віртуального героя (аватара). За проходження тестів і перегляд навчальних відео отримає віртуальну валюту – вчибакси, за які може купувати інших аватарів.

Результати проєкту: понад 32,8 млн переглядів сторінок з навчальними матеріалами. близько 1 млн. користувачів, понад 236 тис. реєстрацій на платформі.

Учні з усієї країни користуються можливостями платформи, серед яких і абітурієнти, які живуть на непідконтрольних Україні територіях, але хочуть вступати до українських ВНЗ. Цим проектом ми даємо дітям шанс досягти більшого.Усе, що потрібно, щоб розпочати навчання – це комп’ютер, інтернет і натхнення!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.