Тренінговий Центр Наталії Сабліної

Життя після втрати. Психологічне консультування складних запитів: горе та втрата



  • 2 900 грн за курс (Вартість у дні війни )

Про курс

Даний навчальний онлайн курс буде цікавий практикуючим психологам, психотерапевтам, лікарям, педагогам, вихователям, директорам, менеджерам з персоналу, бізнес тренерам, соціальним  працівникам  та студентам і випускникам психологічних та педагогічних спеціальностей, а також усім, кому потрібно розуміння як допомогти людині та жити після втрати.

Курс присвячених питанням  психологічної допомоги відповідно до етапів переживання травми, кризи та горя ; технологіям консультування при тяжких втратах та відновлення психолога після роботи з клієнтами, які проживають насилля. втрату та горе.

Варіанти навчання:

Заняття проводяться 1 раз на тиждень, тривалість кожного заняття 3 академ. години (30 годин -10 занять - 1,0 кредит Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи (ЄКТС))Загальна тривалість курсу – 2,5 місяці. Доступ до всіх матеріалів, закрита група. Індивідуальна супервізія чи  консультація для учасників курса  після проходження курса.

Після закінчення курсу видається Сертифікати підвищення кваліфікації від Міжнародної асоціації психологів та тренерів експертів  та Тренінгового Центру Наталії Сабліної. Наші документи (сертифікати, свідоцтва, тощо) можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р., і набув чинності 03 вересня 2019 року.

За детальнішою інформацією звертайтеся [відкрити контакти](067) 969-41-96,[відкрити контакти](099) 503-84-24- Наталія

Підтвердження участі відбуватиметься після здійснення передоплати. Реквізити для внесення передоплати надійдуть Вам на e-mail, вказаний в реєстраційній формі.

Опис програми:

Ми пропонуємо курс, в якому представлені авторські моделі практичної роботи з насильством.кризою, травмою, втратою та горем.

Наш курс складається з теоретичної та практичної частини. На кожному занятті у Вас буде можливість отримати до п'яти технік(АРТ-терапія, КПТ та інші) , які Ви зможете використовувати в роботи консультанта з кризової психології.

Навчальний план (модулі)

  1. Горе як психологічний процес. Психологічна картина нормального горя. Симптоми горя та його критичні періоди часу. Робота із почуттям втрати.
  2. Етапи психологічної допомоги відповідно до етапів переживання горя. Життя після втрати.
  3. Консультування клієнта, який пережив втрату. Горе втрати як процес. Стадії та завдання горя.
  4. Психологічні особливості дитячого горя. Вікові особливості переживання горя. Місце та роль горя, печалі та страждання. (Спікер -Дафна Шарон)
  5. Причини ментальних порушень внаслідок втрати та раптової смерті близької людини.Випадковий свідок суїциду. Особливості  переживання смерті дитини.
  6.  Форми ускладненого синдрому втрати. Переживання втрати та горя. Горе вдови та вдівця. Автоматичне самозцілення.
  7. Терапія під час переживання втрати. Власна робота над горем. Копінг-стратегії переживання втрати.
  8. Робота із почуттям залежності. Проживання горя "Втопити горе в алкоголі".
  9. Психологічна допомога під час переживання горя. Зміна життя «Перше Різдво після смерті близького».
  10. Ресурсні стани. Лікування від горя. Вербальне спілкування – джерело горя та радості. Відновлення психолога після роботи з клієнтами, які проживають горе.

Спеціальні знання в області роботи з травмою,  втратою та горем сьогодні, під час військових дій  необхідні кожному психологу та педагогу, лікарю та кожній людині  адже саме психогенно зумовлені  симптоми травми, насилля,  симптоми ускладненого горя та втрати складають найбільшу частину всіх труднощів,психосоматичних розладів  та травм в житті людей, а основним методом їх лікування є психотерапія.

Після закінчення курсу видається 2 сертифікати підвищення кваліфікації українською та англійською мовами від  Тренінгового Центру Наталії Сабліної. Наші документи (сертифікати, свідоцтва, тощо) можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р., і набув чинності 03 вересня 2019 року.

Умови сертифікації: участь по можливості у всіх модулях та практикумах, виконання домашніх завдань, сертифікаційна робота.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.