Education.ua виповнилося 13 років!

Категорія: Новини

Зберегти
Education.ua виповнилося 13 років!

Сьогодні у нас день народження — 13 років від запуску проєкту Osvita.com.ua, який потім став Education.ua. Дякуємо клієнтам і користувачам, що вибирають нас, та ділимося досягненнями.

Цей рік — непростий для всіх. Та ми продовжуємо працювати та допомагати користувачам знаходити інформацію про навчальні заклади, а клієнтам — ділитися найкращими пропозиціями щодо освіти.

Попри виклики, з минулого дня народження Education.ua команда встигла запровадити кілька важливих оновлень:

  1. У жовтні 2021 року ми переглянули вартість послуг, завдяки чому тепер маємо змогу покращувати наш сервіс та розвивати проєкт.
  2. У січні на сайті зʼявилася можливість публікувати статті в блозі навчальних закладів — компанії можуть більше розповідати про себе і таким чином отримати більше уваги користувачів.
  3. У березні відбулося довгоочікуване для всієї команди обʼєднання освітніх проєктів Education.ua та TRN.ua — на Education.ua зʼявився розділ «Тренінги». 

Зараз команда Education.ua продовжує прокачувати сайт і мало не щотижня представляє оновлення.

Після початку повномасштабного вторгнення росії ми постаралися надати клієнтам якомога відчутнішу підтримку:

  • Безкоштовно подовжили послуги на 2,5 місяці — навчання та питання розміщення були не на часі, попри це наші клієнти не мали втрачати напрацьований ефект через війну. 
  • Надавали знижки 50% на пакети, щоб допомогти клієнтам продовжувати працювати та привертати увагу до освіти навіть під час війни. 
  • У серпні запустили акцію та підтримали рух українських бізнесів і змінили логотип на Сміливість. 

Наразі на Education.ua зібрано 434 ЗВО та 1515 спеціалізованих навчальних закладів; 1596 школи та 1844 дитячих садків; 5548 курсів від 3873 компаній та 1975 тренінгів від 1947 компаній; 4196 репетиторів і 695 програми від 477 компаній з освіти за кордоном.

За рік сайт відвідали 4,5 млн унікальних користувачів, вони переглянули 23 млн сторінок.

Ми щасливі допомагати такій великій кількості людей надавати та здобувати якісну освіту. Впевнені, на Education кожен може знайти для себе потрібну інформацію про навчальні заклади. І невимовно вдячні вам за довіру до проєкту.

І сьогодні, у день народження нашого любого «Едіка», бажаємо для нас із вами ще багато років якісної освіти, плідної співпраці та підтримки. Зі святом! 


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини