Education.ua запускає акцію Brave Education і надає -20% на всі пакети послуг від 3 місяців

Категорія: Новини

Зберегти
Education.ua запускає акцію Brave Education і надає -20% на всі пакети послуг від 3 місяців

Ми впевнені, що навчання потрібне людям, незважаючи ні на що. А компаніям і навчальним закладам, які продовжують діяльність, потрібна підтримка, щоб привернути до себе увагу. Тому з 1 серпня до 15 вересня на Education.ua діятиме акція Brave Education.

Українці — сміливий народ. Попри всі виклики, працюють, створюють та ведуть бізнес, шукають можливості, щоб отримати нові знання. 

Статистика Education.ua це підтверджує: щомісяця на сайт заходять 400 тисяч користувачів, зацікавлених у навчанні. Education.ua буде робити все, щоб допомагати учням та освітнім компаніям знаходити одне одного. Адже знання — це те, що залишається з людиною назавжди. 

Що ми пропонуємо: 

  • Купуючи будь-який пакет послуг на 3, 6 та 12 місяців, ви отримуєте додаткову знижку -20%. 
  • Акція діє для всіх розділів з 1 серпня до 15 вересня.

Якщо плануєте навчати у бізнес-сезон, встигніть скористатися додатковою знижкою! Дійте просто зараз та вибирайте послугу для вашого розділу 😉 

Команда Education.ua дякує компаніям, які продовжують надавати освітні послуги в найскладніші часи для всієї держави, за силу, міць, рішучість та сміливість. Кожен, хто працює на своєму місці, наближає перемогу, сплачуючи податки й створюючи можливості для розвитку України.

Ваша Сміливість не має меж 🇺🇦


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини