Бухгалтер — серце компанії

Бухгалтер — серце компанії

Ці фахівці затребувані завжди і скрізь. Бухгалтер — це серце компанії. Запорука успіху правильно функціонуючої компанії на 70% залежить від налагодженого бухгалтерського обліку. Цим і пояснюється споконвічний дефіцит цих професіоналів.

Бухгалтер з англійською може претендувати на вдвічі більшу зарплату. При пошуку бухгалтера найкраще покладатися на рекомендації колишніх працедавців та репутацію, зароблену ним за час своєї попередньої роботи.

Знайти головного бухгалтера, якому можна довірити всю подноготную компанії дійсно нелегко. Адже мова йде не тільки про професіоналізм фахівця, але і про його особистих якостях, таких як сумлінність, відповідальність, уважність. Тому, радять рекрутери, при пошуку бухгалтера найкраще покладатися на рекомендації колишніх працедавців та репутацію, зароблену ним за час своєї попередньої роботи, а щоб оцінити його професійний рівень, майбутньому роботодавцю варто провести тестування претендента на предмет знання питань бухгалтерії, теоретичного та практичного характеру.

Найбільш високо цінуються бухгалтери у виробничій сфері. Це пояснюється складним циклом отримання кінцевого продукту, кожен етап якого супроводжується певною фінансовою операцією. Рекрутери відзначають, що на сьогоднішній день основною складовою у вартості бухгалтера є знання англійської мови: спеціалісти зі знанням англійської можуть коштувати в два рази дорожче.

Крім бухгалтерів, зараз великим попитом на ринку користуються фінансисти, не з чуток знайомі з міжнародними стандартами фінансової звітності, за якими працює все більша кількість українських компаній. Щоб отримати посаду внутрішнього аудитора або фінансового контролера, Людина, яка шукає роботу, повинна обов'язково мати кваліфікацію ACCA, САР / CIPA або інші

Джерело: Kontrakty


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Бухгалтерія, аудит