Програми ведення обліку для студентів ІТ та економічних спеціальностей

Програми ведення обліку для студентів ІТ та економічних спеціальностей

У сучасному світі розвиток інформаційних технологій набирає усе більших обертів. ІТ-сфера тісно та динамічно інтегрується у всі галузі економіки.

На ринку росте потреба в спеціалістах, здатних ефективно використовувати IT-технології в процесах обліку та управління. Це зумовлює необхідність навчання сучасним інформаційним технологіям в усіх без винятку навчальних закладах.

Важливими критеріями при виборі ВНЗ абітурієнти називають можливість вивчення сучасних технологій, їх прикладне використання та перспектива подальшого працевлаштування.

Серед обліково-управлінських програм на сьогоднішній день найбільш популярною, ефективною та надійною є система програм «1С:Підприємство». Так, представникам ВНЗ та СНЗ пропонуються спеціальні умови співпраці по вивченню програм «1С:Підприємство», спрямованих на підготовку молодих фахівців в ІТ-галузі.

Для організації навчання студентів учбові заклади забезпечуються методичними матеріалами та програмними продуктами «1С:Підприємство» на пільгових умовах. Для якісного навчання пропонується ПП «1C:Підприємство 8. Комплект для навчання в вищих та середніх навчальних закладах України» – це повнофункціональний продукт з документацією, офіційною методологічною та технологічною підтримкою від розробника.

В рамках співпраці, крім забезпечення навчально-методичними матеріалами, навчальний заклад також має можливість на пільгових умовах підвищувати кваліфікацію та навчати своїх співробітників в навчальному центрі «Скайлайн Софтвер» у Києві, а також безкоштовно атестувати своїх співробітників на знання програмних продуктів «1С:Підприємство».

А студенти та випускники цих ВНЗ найчастіше проходять практику з подальшим працевлаштуванням на базі дистриб'ютора ABBYY Україна або в фірмах-франчайзі.

Зазначимо, що програма співпраці вже діє у таких ВНЗ: Тернопільський державний економічний університет, Сумський державний університет, Університет економіки і права «КРОК», Київський університет ринкових відносин, Державний університет телекомунікацій, Рівненський економіко-гуманітарний та інженерний коледж і багато інших.

Таким чином, участь в проекті дозволяє отримати наступні переваги:

  • освітнім закладам – запропонувати студентам сучасні, затребувані на ринку праці навички та знання, шляхом використання в навчальному процесі програмних продуктів «1С:Підприємство 8»;
  • викладачам – бути завжди в курсі актуальних напрямків розвитку ІТ індустрії, отримуючи методичну допомогу сучасного рівня;
  • студентам і випускникам – бути конкурентоспроможними на ринку праці.

З питань співпраці по впровадженню програм «1С:Підприємство» в ВНЗ звертайтеся до офіційного дистриб’ютора ABBYY Україна.

Джерело: abbyy.ua


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Поради абітурієнтам Бухгалтерія, аудит