Як побудувати кар'єру в готельно-ресторанному бізнесі

Категорія:

Зберегти
Як побудувати кар'єру в готельно-ресторанному бізнесі

Мрієш про роботу у сфері гостинності, але не знаєш з чого почати?

Готельно-ресторанний бізнес це налагоджений механізм, в якому кожна ланка відіграє свою значну роль. Кожен досвідчений керівник проходив кілька етапів роботи в готелі, в більшості випадків починаючи з менш престижних і оплачуваних спеціальностей. Але є готелі які пропонують стажування відразу на позиціях керуючого готелем або його заступника, що дає можливість перейняти досвід, підвищити навички та ознайомиться з усіма тонкощами професії.

Для того щоб домогтися просування по кар'єрних сходах у сфері гостинності потрібно:

  1. Мати вищу освіту. Не обов'язково мати профільну освіту або спеціальність. У багатьох готелях працюють співробітники з педагогічною, юридичною або лінгвістичною освітою.
  2. Знання іноземних мов. Готельна сфера передбачає зустріч іноземних гостей. Так що, знання мов швидше, як обов'язок, а не перевага.
  3. Володіти такими особистими якості як: ефективність, прихильність, чесність, ініціативна команда - головні вимоги до співробітників.
  4. Посилено працювати над собою, розвиватися і підвищувати свій рівень кваліфікації, професійні навички - для цього існує багато різних шкіл і безкоштовних курсів готельно-ресторанного бізнесу.
  5. Бути мобільним. Працюючи у великій мережі готелів, потрібно завжди бути готовим до переїздів і довгостроковим відрядженням в інші міста як в Україні, так і за кордон.

І головне пам'ятати про гостинність і любов до людей.


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії