Вже великий — Education.ua 10 років!

Категорія: Новини

Зберегти
Вже великий — Education.ua 10 років!

Неймовірно, але це так! Вже 10 років команда Education.ua працює для того, щоб допомагати вам з вибором освітніх закладів і курсів в Україні та за її межами. Сьогодні ми дякуємо, що ви з нами, та розповідаємо, чого нам вдалося досягти станом на десяту річницю.

Education.ua — один з кращих в Україні каталогів про довгострокову освіту. За десятий рік існування Education.ua його відвідали 7,6 мільйона користувачів, і це майже в 6 разів більше, ніж за перший. А всього за десять років ви переглянули 300 мільйонів сторінок на сайті! Та це ще не все, ось які маємо загальні результати: 

  • в нашій базі є 441 виш;
  • 1509 спеціалізованих навчальних закладів;
  • 4370 компаній з курсами;
  • 3385 репетиторів;
  • 455 компаній з освіти за кордоном;
  • 1471 школа;
  • 1811 дитячих садків;
  • 540 статей про освіту та професії;
  • 263 описи професій.

Але так було не одразу. Давним-давно у далекій-далекій галактиці… А точніше 1 вересня 2009 року український інтернет побачив сайт Osvita.com.ua — каталог університетів, коледжів, технікумів, училищ та ліцеїв, шкіл і дитячих садочків.

Тоді для складання такого каталогу потрібно було перебрати масу інформації. Для цього ми купили всі можливі довідники з вишами, школами, дитячими садками і взялися до справи. Після того як вся інформація була перевірена і зацифрована, 1 вересня 2009 запустився каталог навчальних закладів України Osvita.com.ua. А у 2016 році його було перейменовано в Education.ua.

Сьогодні на нашому сайті можна знайти інформацію про дитсадки, школи, коледжі та виші України й не тільки. Люди залишають свої відгуки про навчальні заклади, діляться думками, що допомагають визначитися, в яку школу записати дитину або куди податися майбутньому студенту. Також тут можна знайти навчальні заклади, які знаходяться ближче до дому.

Дякуємо, що були з нами всі ці роки! Обіцяємо й надалі розвиватися та надавати бездоганний сервіс і найповнішу інформацію про навчальні заклади України та закордону.


Коментарі

3
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
Валентина, 03.09.2019, 15:59

Дорогие наши коллеги! Образовательный центр ДИСКАВЕРИ г. Сумы поздравляет Вас с десятилетием. Благодарим Вас тот большой вклад, который вы делаете в систему образования Украины и за плодотворное сотрудничество с нашим центром. Желаем Вам всем крепкого здоровья, благополучия еще больше благодарных клиентов. С уважением, коллектив Дискавери.

Люба, 02.09.2019, 17:59

Дякуємо за креатив та індивідуальний підхід!

Людмила Мокрушина, 02.09.2019, 10:40

Дякую, що Ви є! Ви робите наше життя простішим!!!


Залишити коментар

Інші статті в категорії Новини