Гарантований вступ до престижного навчального закладу

Гарантований вступ до престижного навчального закладу

Вибір професії, надзвичайно важлива справа для кожного випускника. Омріяна професія, вибір і ви вже на вітрилах радощів летите по морю студентського життя, цікавого і незабутнього.

Вибір професії, надзвичайно важлива справа для кожного випускника. Омріяна професія, вибір і ви вже на вітрилах радощів летите по морю студентського життя, цікавого і незабутнього.

Швидко линули роки і ви зрозуміли, що підніметеся на щабель вище і досягнете вершин, якщо на відмінно захистите диплом та неодмінно отримаєте грант на навчання за кордоном.

Ви можете рік працювати над написання свого наукового трактату і є надійний варіант замовити дипломну роботу у професіоналів, які добре орієнтуються в написанні унікальних винаходів, і відкриттів, що поєднують теоретичний і практичний успіх, і ведуть вас лабіринтом успіху до бажаної мети.

Найбільш гарантовано, дають гранти на навчання в магістратурі та аспірантурі, менш охоче - на навчання на рівні бакалаврату. Крім цього, гранти можна отримати і на короткострокові дослідницькі програми, літні мовні курси, участь в виїзних школах і семінарах. Стипендії для навчання в магістратурі іноземним студентам, пропонують більшість закордонних вищих навчальних закладів. Знайти грант для отримання диплома бакалавра теж можливо, але в 90% випадків, такий грант буде покривати лише половину вартості навчання в перший рік, або буде давати щорічну знижку протягом всього періоду навчання. Найбільша кількість пропозицій є для тих, хто має ступінь магістра, та під час навчання займався дослідницькою діяльністю, досяг певних результатів у науковій діяльності та заручився підтримкою наукового керівника в рідному вищому навчальному закладі, чи має зв'язки з дослідницькими групами за кордоном.

Знання іноземних мов, дозволить взяти участь у більшій кількості програм. Вільне володіння англійською мовою - обов'язкова вимога практично для всіх програм, навіть тих, які пропонують стипендії для навчання в іноземних вищих навчальних закладів. Володіння будь-яким іншими іноземними мовами, виділить вас як кандидата серед конкурентів, і дозволить вибрати з більшого списку університети і країни. Зазвичай навчання на магістерських програмах (і тим більше на аспірантських) в Європі проходить на англійській мові, але знання мови країни, в яку збирається їхати кандидат, хоча б на початковому рівні додає додаткові бали.

Відштовхуватися слід від знання іноземних мов, від досвіду взаємодії з країною, куди ви бажаєте поїхати навчатися і від тих програм, які вони пропонують кандидатам, які не являються громадянам ЄС. Для українських громадян є безліч грантових програм в США, Німеччині, Франції, Китаї, Японії.

Також, варто звернути увагу на те, що у деяких програм, які організовують фонди, одна з вимог - повернення стипендіата в рідну країну після закінчення навчання. Вибираючи програму, варто розуміти, що по деяким з них іммігрувати в іншу країну не вдасться.

Шукати програми потрібно в чотирьох місцях: на сайтах фондів або організацій, які адмініструють стипендіальні програми, на сайтах конкретних зарубіжних університетів, на сайті програми «Глобальна освіта». Також варто стежити за тією інформацією, яка проходить через рідний ВУЗ.

Найбільш відомі стипендійні програми: Erasmus Mundus, Fulbright, стипендії DAAD, Британська програма Chevening, програми Irex. Конкурс для участі в цих програмах оголошується раз в рік або іноді раз в півроку. Також кількість стипендій видають уряду держав: так, наприклад, актуальні французькі програми можна подивитися на спеціальному сайті Посольства Франції.
Практично всі університети мають розділ Scholarships, де представлені можливості для покриття витрат, пов'язаних з навчанням. Так, розділ Student financial services є в Гарвардській школі права, сторінка Scholarships на сайті Мельбурнського університету, обмежена кількість стипендій, надається Датським технічним університетом. Зазвичай, у всіх університетів різні вимоги: хтось покриває витрати на навчання лише частково, хтось повністю, а хто навіть включає невелику щомісячну стипендію на особисті витрати. Саме на сайтах університетів з більшою ймовірністю, можна знайти інформацію про стипендії для навчання на рівні бакалаврату. Багато українських університетів є партнерами зарубіжних університетів, які організовують спільні програми для своїх студентів. Вища школа економіки, співпрацює одразу з кількома закордонними університетами, з Технологічним університетом Монтеррея, Вільним університетом Берліна, Університетом Гумбольдта, та іншими. От і написана дипломна робота, з надійним виступом, презентацією і ви окрилені і натхненні отримуєте «відмінно» за диплом і дякуєте зустрічі з професіоналами, що вивели вас на омріяний шлях. Гарантований успішний вступ до престижного навчального закладу.


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Поради абітурієнтам Освіта, наука Освіта за кордоном