Кращий подарунок — не букет, а від «Едіка» пакет! На Education.ua — шалені знижки

Категорія: Новини

Зберегти
Кращий подарунок — не букет, а від «Едіка» пакет! На Education.ua — шалені знижки

Чудова новина: Education.ua підготував для вас крутий подарунок — ще більше часу для розміщення за тією ж ціною. Скористайтеся пропозицією за нашою акцією «Пакет з пакетами», адже запасатися пакетами від Education.ua — не соромно, а дуже навіть корисно 🙂

Більш тривале розміщення інформації про ваш навчальний заклад або курси — значить, що про нього дізнається більше людей і ви отримаєте кращий результат. Ми любимо піклуватися про клієнтів і прагнемо, щоб більше українців отримували якісну освіту. Тому запускаємо нову акцію — «Пакет з пакетами».

Акція триватиме з 22 червня до 20 серпня. Купуючи послуги «Бізнес», «VIP Регіональний», «VIP Національний» для навчальних закладів, розміщення інформації про навчання за кордоном або розміщення курсів на 3 місяці, ви отримуєте 1 місяць розміщення в подарунок. На 6 місяців — 2 місяці в подарунок. На 12 місяців — 3 місяці в подарунок.

При цьому знижки, що діють на ці послуги, не обнуляються. Навпаки — економія тільки збільшується. Якщо враховувати подарункові місяці:

  • замість знижки 15% на придбання послуг на 3 місяці ви економите 37%;
  • замість 25% при покупці послуг на 6 місяців — 44%;
  • замість знижки 35%, яка поширюється на розміщення протягом 12 місяців, отримуєте 48% економії.

Розбирайте послуги: за умовами акції, один пакет можна придбати всього один раз, а користуватися розміщенням — нерозривно. Оплачуйте акційні пакети до 31 серпня включно і входьте в новий навчальний рік у всеозброєнні.


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини