12 років разом: Education.ua відзначає день народження!

Категорія: Новини

Зберегти
12 років разом: Education.ua відзначає день народження!

Сьогодні проєкту Education.ua виповнюється цілих 12 років. Він не перестає розвиватися, радувати користувачів інформативністю, а клієнтів хорошим сервісом. Ми раді співпрацювати з найкращими навчальними закладами та компаніями й разом вести Україну вперед.

За минулий рік наш Education.ua або, як ми ласкаво називаємо його в компанії, «Едік» неабияк виріс і став сучаснішим. У квітні на сайті з'явився адаптивний дизайн. Тепер понад 70% нашої аудиторії ще зручніше користуватися Education.ua на мобільних пристроях.

Також завдяки цій зміні наші користувачі стали переглядати більше сторінок і проводити більше часу на сайті. З минулого дня народження Education.ua відвідали 6,2 млн унікальних користувачів, вони переглянули 31,8 млн сторінок:

  1. Більш як 2,7 млн користувачів, 76% з яких абітурієнти та їхні батьки, шукали на сайті ВНЗ.
  2. Понад 1,6 млн ​​відвідувачів знайшли на Education.ua інформацію про коледжі.
  3. 1 млн за допомогою проєкту вибирали школу, а більш як 300 тис. користувачів — дитячий садочок.
  4. Понад 900 тис. користувачів шукали курси, репетиторів та освіту за кордоном.
  5. А ще 500 тис. осіб читали статті.

Нам радісно усвідомлювати, що сайт корисний українцям і справді допомагає їм знайти найкращі пропозиції щодо освіти. Впевнені, на Education кожен може знайти для себе потрібну інформацію про навчальні заклади, адже у нас розміщуються вже:

  • 446 вишів і 1511 спеціалізованих навчальних закладів;
  • 4163 компанії з курсами та 4038 репетиторів;
  • 478 компаній з пропозиціями освіти за кордоном;
  • 1560 шкіл і 1825 дитсадків.

І ми вдячні всім цим організаціям за те, що ось уже 12 років вони вибирають Education.ua, щоб популяризувати якісну освіту.

Любі клієнти та користувачі, спасибі, що повертаєтеся до нас. Спілкуватися з вами, бути корисними, ставати кращими для вас і разом розвивати Україну — справжній подарунок для «Едіка» та його команди!


Коментарі

1
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
Оксана, 01.09.2021, 12:42

Уважаемые партнёры, поздравляем Вас с 12-летием. Желаем уверенно двигаться вперёд. Мы рады нашему сотрудничеству и верим, что оно принесёт щедрые плоды. Пусть Education с годами набирает обороты успеха, рентабельности и доходности. А всему коллективу, я искренне желаю крепкого здоровья, огромных потоков идей и вдохновения, личного благополучия и нескромной удачи в жизни.


Залишити коментар

Інші статті в категорії Новини