Тепер ви знаєте, а ми знаємо, що ви знаєте: на Education.ua — акція для друзів

Категорія: Новини

Зберегти
Тепер ви знаєте, а ми знаємо, що ви знаєте: на Education.ua — акція для друзів

Акція «Friends» стартує сьогодні на Education.ua: отримуйте 30% знижки додатково на пакети послуг для розміщення протягом 3, 6 та 12 місяців.

Як казала героїня серіалу «Друзі» Моніка Геллер: «Якщо хтось хоче зробити нам подарунок, ми не повинні позбавляти його цієї радості». Сьогодні команда Education.ua робить подарунок усім клієнтам, які хоча б раз оплачували послуги сайту.

І цей подарунок — додаткова знижка на пакети «Бізнес», «VIP Регіональний» та «VIP Національний». З 23 листопада при купівлі перерахованих пакетів до стандартних знижок на них додається ще 30%. 

Тобто на вартість пакетів послуг на 3, 6 та 12 місяців зі стандартною знижкою (15%, 25% та 35% відповідно) накладається ще й знижка 30% — у період дії акції послуги можна отримати з небувалою економією.

Процес простий: купуєте послуги з підвищеною знижкою до 31 січня 2022 року, активуєте до 11 лютого включно. І вуаля — ви досягли того, що японці називають «унагі» 😉

А більше подробиць про акцію «Friends» шукайте у спеціальних комерційних пропозиціях для розміщення курсів та програм з навчання за кордоном, для розміщення дитячих садків та для розміщення вишів, коледжів і шкіл.

Уся команда Education.ua дуже тішиться з можливості підігрівати наші партнерські стосунки за допомогою таких ініціатив, як ця. Дякуємо за довіру і сподіваємося, наша дружба триватиме так само довго і буде такою ж міцною, як у серіалі «Друзі».

We'll be there for you! 😊


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини