Зустрічайте «Блог навчальних закладів» на Education.ua

Категорія: Новини

Зберегти
Зустрічайте «Блог навчальних закладів» на Education.ua

Тепер ви можете розміщувати корисні статті та новини про вашу компанію. Матеріали від освітніх компаній будуть розміщуватися у «Блозі навчальних закладів».

Компанії, що розміщуються з послугами «Бізнес», «VIP Регіональний» та «VIP Національний», вже можуть публікувати статті та новини в особистому кабінеті. Це чудова можливість допомогти користувачам познайомитись з діяльністю компанії. Матеріал можна розмістити двома мовами, а в тексті додати до двох активних посилань.

Публікації будуть розміщуватися у «Блозі навчальних закладів», у розділі «Статті», який відвідують понад 38 тис. користувачів щомісяця. Додатково посилання на нові статті зʼявляться на сторінці розділу «Курси» та «За кордоном», а також на сторінці компанії.

Замовляйте пакети послуг для розміщення курсів та програм з освіти за кордоном, до переваг пакетів входить і публікація 4 матеріалів на місяць.

Чимало компаній цікавились можливістю публікувати статті та новини, й тепер така можливість є на Education. Це відмінний інструмент, щоб розказати про набір, пропозиції компанії та запросити на навчання саме до вас. Ми впевнені, що це приверне увагу користувачів до послуг вашої компанії.


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини