У період воєнного часу дистанційні школи допомагають учням безкоштовно продовжувати навчання

У період воєнного часу дистанційні школи допомагають учням безкоштовно продовжувати навчання

Нині в Україні війна, яка, щиро віримо, закінчиться якнайскоріше! Навчальні заклади не можуть стояти осторонь проблем країни в цей непростий час, а особливо не можуть допустити переривання освітнього процесу дітей.

Українці свідома нація, єдина і згуртована. Очевидно, що ніякі загарбники та їх плани ні в якому разі не мають зруйнувати можливість для учнів отримувати знання.

У зв'язку з воєнною ситуацією, на жаль, зараз багато українських шкіл не мають можливості надавати офлайн-освіту, а подекуди та онлайн не є можливим. За даними Міністерства освіти та науки України лише 14 областей України вийшли на хоч якийсь онлайн-зв'язок, а 4 області взагалі досі залишаються без навчання.

В той час як більшість дітей були змушені покинути своє місце проживання і, на щастя, дістатися більш безпечного місця, за вчителів подібного сказати важко. Адже доля дорослого-біженця та дитини-біженця дещо різняться…

Але попри все діти мають вчитися!

Саме тому дистанційні школи дають можливість безкоштовного навчання. У томи числі «Меридіан» відкриває на період воєнного часу платформу зі своїми навчальними матеріалами на безкоштовній основі для всіх бажаючих учнів з 8 по 11 клас. У дітей буде можливість через платформу Мудл мати доступ не лише до навчальних матеріалів 4 чверті, а і до матеріалів уроків на весь рік.

Команди дистанційних шкіл готують для кожного учня на кожен урок згідно з програмою МОН якісний відео-контент, яскраві та доступні презентації, цікаві додаткові матеріали.

Перевагами дистанційного навчання є те, що ви маєте змогу отримати доступ до навчання в будь-який час та з будь-якого місця перебування, для цього потрібен лише інтернет.

Незалежно від того коли та скільки часу учні зможуть присвятити самостійному навчанню, воно стане крутим форматом додаткової можливості не відставати від навчального процесу. Ніяких документів надавати не потрібно — лише ваш ПІБ, номер телефону, клас та електронну пошту. Документи про освіту — табелі, свідоцтва та атестати учні отримають у своїй школі.

Навчання проводиться українською мовою.

Учні можуть скористатися можливістю безкоштовного дистанційного  навчання у воєнний час. Достатньо звернутися до адміністрацій шкіл, наприклад у школі «Меридіан» за номером (063) 070-99-19 або на сайті за посиланням: https://meridianonline.com.ua/

Війна обов'язково якнайскоріше закінчиться. І наші українські діти попри все-таки стануть найрозумнішими дітьми у світі. Україна переможе!


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Освіта, наука