Education.ua запускає нову послугу та надає 50% знижки на вже існуючі

Категорія: Новини

Зберегти
Education.ua запускає нову послугу та надає 50% знижки на вже існуючі

Щоб зробити ваші освітні заходи більш помітними для тих людей, які прагнуть здобути нові знання, ми запроваджуємо нову послугу «Гарячий курс». А ще даруємо знижку на ті послуги, якими ви користуєтеся постійно.

Обставини вчать нас бути більш гнучкими, люди прагнуть опановувати нові навички й професії, розвиватися, тому продовжують шукати освітні програми. Тож Education.ua і надалі допомагатиме учням знаходити необхідні напрямки навчання, а компаніям — залучати учнів. 

Що ми робимо для вас просто зараз:

  • Надаємо 50% знижки на послуги терміном від 1 до 3 місяців. Вона розраховується від вартості послуги, вказаної у прайсі (без урахування знижок від обсягу замовлення).
  • Запускаємо нову послугу «Гарячий курс». Скориставшись нею, ви зможете яскраво виділити ваш курс — користувачі бачитимуть найактуальнішу інформацію на топових позиціях сайту та не зможуть пройти повз неї. На цю послугу також діє знижка 50%.
  • Продовжуємо надавати можливість компаніям виділяти свої заходи у розділі «Тренінги» за допомогою послуги «Гарячий тренінг». На неї також діє знижка 50%.

Залучайте ще більше учнів з допомогою Education.ua! Вибирайте послугу для вашого розділу та зверніть увагу, що на сайті вказана стандартна вартість послуг. Щоб отримати знижку, звертайтеся до вашого помічника по роботі з сайтом.

Education.ua продовжує розвивати найзручніший каталог навчальних закладів, курсів та освітніх програм, щоб сплачувати податки й підтримувати економіку України. Ми вдячні вам, нашим клієнтам та користувачам, які так само не зупинили свою роботу й розвиток. І віримо, що у складні часи потрібно бути сміливими, триматися разом — так ми встоїмо й переживемо кризу.


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини