Чому Education.ua = Сміливість

Категорія: Новини

Зберегти
Чому Education.ua = Сміливість

Щодня команда Education.ua переконується у сміливості українців. Одне з найтяжчих випробувань, яке випало на долю нашої країни й кожного українця, війну з росією, ми переживаємо з неймовірною гідністю. Ми бачимо це й у своїй сфері — сфері освіти.

Попри постійну небезпеку, й фізичну, й економічну, багато освітніх компаній продовжують навчати.

Навчальні заклади, приміщення яких окупанти зруйнували або захопили, переїжджають на більш безпечні території та продовжують навчати.

Тренери, лектори, викладачі, де б вони не знаходилися через війну — за кордоном, в Україні, навіть на фронті, продовжують навчати.

Учні, студенти, фахівці, опановують свої страхи та тривоги, віднаходять мотивацію і продовжують навчатися.

Те, як українці гуртуються та мобілізуються задля перемоги над ворогом та кращого майбутнього, — справжня сміливість. Те, що у такий час не забувають про важливість освіти, — справжня сміливість.

Ми зрозуміли: сьогодні сміливості дорівнює і UA, і Education. Тому змінюємо свій логотип на «Сміливість» — слово, промовляючи яке мільйони людей у всьому світі думають про Україну 💙💛

Дякуємо кожному, хто, попри небезпеку та невизначеність, навчає та навчається. Ми з вами обовʼязково переможемо, адже знання та культура — це зброя, якої ворог не має і навряд чи колись здобуде.

Слава Україні🇺🇦


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини