Education.ua запускає акцію «Щедрий вечір» та дарує додаткові знижки всім клієнтам!

Категорія: Новини

Зберегти
Education.ua запускає акцію «Щедрий вечір» та дарує додаткові знижки всім клієнтам!

Цієї зими ми хочемо подарувати нашим клієнтам якомога більше тепла та турботи, і підтримати всіх максимальними знижками.

Хай нам обіцяють важку зиму, та ми в Education.ua знаємо: допоки ми з клієнтами, партнерами та користувачами є один в одного ми вистоїмо та впораємось з будь-якими негараздами. І навіть згадаємо, що взимку є речі, які ми так любимо та завжди чекаємо — свята та святкування в колі близьких, улюблені зимові традиції, канікули, врешті-решт.

Тому, щоб зробити прийдешню зиму трохи легшою для наших клієнтів, ми запускаємо акцію з казковими знижками «Щедрий вечір»! 

З 21 листопада по 3 лютого всі клієнти Education.ua отримають додаткові знижки до постійних знижок від об’єму на пакети послуг Бізнес, Регіональний, Національний, VIP-тренер та VIP-компанія на період 3, 6 і 12 місяців:

  • додаткова знижка до пакету на 3 місяці 15%;
  • на 6 місяців — 20%;
  • на 12 місяців — 25%.

Економія неймовірна та надзвичайно приємна: наші клієнти мають змогу заощадити від 28% до 51% в залежності від обраного пакету послуг.

Оплатити пакети послуг можна до 10 лютого, і це чудова можливість завчасно попіклуватись про просування та пошук клієнтів. Адже навіть в такі складні часи наш портал щомісячно відвідують 450 тисяч користувачів, які шукають навчальні заклади, курси та тренінги. Бо навчатися та нести світло знань — це також наша боротьба з неосвіченим ворогом. 

Цими щедрими подарунками хочемо підтримати кожен навчальний заклад, кожну компанію, кожного репетитора чи тренера, які продовжують працювати та наближати перемогу України. Ми радіємо, що можемо підтримати один одного та економіку України. Адже разом ми здолаємо всі негаразди.

Разом до перемоги і дякуємо, що ви на цьому шляху з нами!


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини