Опитування від Education.ua «Як знання долають темряву»

Категорія: Новини

Зберегти
Опитування від Education.ua «Як знання долають темряву»

Education.ua запускає опитування, аби дослідити, як освітні заклади та експерти працюють в цей час.

Шановні колеги та партнери!

2022 рік не втомлюється підкидати українцям випробування, які ми продовжуємо долати попри все. Окрім війни, яку неможливо ігнорувати, ми всі намагаємось прилаштуватись до довгих відключень електроенергії. Та не лише прилаштуватись, а й знайти спосіб працювати та навчати.

Настав час попросити кожного з вас розказати власну історію адаптації до роботи в темряві — для цього команда Education.ua запускає опитування, аби дослідити, як освітні заклади та експерти працюють в цей час. Впевнені, ваш досвід та набутки не лише вкотре доведуть, що сила знань сильніша за силу зброї, а також стануть в нагоді й іншим освітянам, демотивованим та розгубленим через невизначеність та втрату звичного способу життя.

Поділіться, вам вдалося чи не вдалося прилаштуватись до відключень електроенергії та зривів навчальних планів? Чи виходить у вас працювати? А можливо, ви винайшли гібридний формат роботи, який дав хороші результати та буде корисним іншим? 

Якщо бажаєте долучитись до дослідження — заповніть коротку Google-форму. Всім, хто пройде опитування, після завершення дослідження та підбиття підсумків ми особисто відправимо найкращі поради для підготовки до відключень на знак нашої вдячності.

Наперед дякуємо вам за участь в опитуванні, ваша допомога є безцінною. Разом ми вистоїмо.

Мирного дня та вітаємо з прийдешніми зимовими святами!


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини