Інновації, навчальний центр

Комп'ютерна грамотність, для пенсіонерів



  • 3 000 грн за курс (у групі)

Про курс

Комп'ютерні курси для пенсіонерів

Життя в сучасному світі передбачає багато взаємодії через Інтернет, соцмережі та комп'ютер загалом. Тому кожній людині потрібно мати базові навички роботи з ПК, які допоможуть швидко шукати потрібну інформацію та налагоджувати комунікацію. Дуже важливою є необхідність постійно вдосконалювати свої навички, незважаючи на вік та досвід.

Наш навчальний центр Інновацій пропонує чудову можливість для людей похилого віку – пройти курс «Комп'ютер для пенсіонерів», який дозволить опанувати базові функції та можливостями ПК та Інтернету, а також офісних програм. Це дозволить старшому поколінню бути активними учасниками сучасного життя.

Уважні та досвідчені фахівці просто та доступно пояснять, як працювати з ПК, створювати файли та папки, зберігати їх та редагувати у текстових програмах, як користуватися електронною поштою та соціальними мережами, знаходити інформацію в Інтернеті.

Наші комп'ютерні курси подарують багато можливостей для людей старшого віку, адже вони зможуть спілкуватися з родичами та друзями як у листуванні, так і за допомогою відеодзвінків, зможуть здійснювати онлайн-покупки, читати цікаву для себе інформацію. При цьому навчання проходить з увагою та без перевантаження зайвою інформацією, враховується індивідуальний підхід та актуальні запити клієнтів.

Вартість навчання:

Група:

3 000 грн.

Індивідуально: 6 000 грн.

Тривалість навчання:

Група:

12 занять по 2 години.

Індивідуально: 9 занять по 2 години

Для ознайомлення детальної інформації натисніть за посиланням: https://innov.com.ua/kursy/pk/z-nulya

Можливі графіки навчання:

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.