Інновації, навчальний центр

Персональний комп'ютер з нуля для дорослих



  • 3 000 грн за курс (у групі)

Про курс

Комп'ютерні курси з нуля

Одне з найпоширеніших вимог до будь-якого сучасного фахівця - впевнене знання персонального комп'ютера. Досвід роботи з ПК дуже важливий для прискорення і підвищення ефективності роботи, комунікації з клієнтами, партнерами і для особистих контактів, а також для пошуку інформації.

Наш навчальний центр надає курс «ПК з нуля» для тих, хто вирішив освоїти основні функції комп'ютера для роботи або в особистих цілях.

Наші досвідчені викладачі з увагою ставляться до особливостей вивчення принципів роботи ПК і знаходять до кожного клієнта індивідуальний підхід. Вони навчають найважливішим навичкам - розуміння операційної системи Windows, її навігації і можливостей, роботи з пакетом програм MS Office, комунікації через Інтернет і соціальні мережі, створення електронної пошти та ведення листування в електронному вигляді.

Коли ви пройдете курси, ви отримаєте можливість користуватися ПК не тільки для особистих цілей, а й для роботи в офісі, на підприємстві і в інших місцях. Крім того, зможете вести електронну документацію, швидко знаходити потрібну інформацію, працювати з нею, відправляти її іншим користувачам.

Комп'ютер відкриває цілий ряд можливостей, а головне - основу для кар'єрного зростання.

Вартість навчання

Група:

3 000 грн.

Індивідуально: 6 000 грн.

Строк навчання:

Група:

12 занять по 2 години.

Індивідуально: 9 занять по 2 години

Для ознайомлення детальної інформації натисніть за посиланням: https://innov.com.ua/kursy/pk/z-nulya

Можливі графіки навчання:

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.