Perfect-english

Англійська мова, підготовка до здачі міжнародних іспитів, індивідуально, онлайн та офлайн



  • 500 грн за заняття

Про курс

Заняття проводяться онлайн і офлайн

Центр надає можливість підготуватися до міжнародних іспитів для дітей та дорослих різних ступенів складності… від найлегших іспитів для молодших школярів (Young Learners: Starters, Movers, Flyers) до просунутих іспитів для дорослих (CAE, CPE).

Ми готуємо до наступних міжнародних іспитів:

  • Young Learners (Starters, Movers, Flyers) – іспити для дітей від 7 до 9 років, які тільки почали вчити англійську в школі чи дитячому садочку.
  • KET (Key English Test) – перший сертифікований іспит для тих, хто вивчає англійську. Демонструє здатність використовувати мову (усну і письмову) у повсякденних ситуаціях та під час подорожей закордон.
  • PET (Preliminary English test) - демонструє здатність застосовувати англійську мову (усну і письмову) у повсякденних ситуаціях на середньому рівні. Також визнається як достатній рівень знання мови багатьма роботодавцями.
  • FCE (First Certificate in English) - демонструє здатність застосовувати англійську мову (усну і письмову) у повсякденних ситуаціях на рівні вище середнього. Достатній рівень знання мови для роботи і навчання.
  • CAE (Certificate in Advanced English) - демонструє здатність застосовувати мову у професійній і соціальній сферах на високому рівні.
  • CPE (Certificate of Proficiency in English) - такий рівень знання англійської мови прирівнюється до рівня носія.
  • IELTS (International English Language Testing System) - іспит є обов'язковим для людей, які збираються навчатися або постійно жити в країні, де англійська - основна мова комунікації.

Курс підготовки триває від 5 місяців 2 рази на тиждень по 60 хвилин.

Після закінчення курсу студенти складають іспит на отримання відповідного сертифікату в Британській Раді (British Council Ukraine)

https://perfect-english.org.ua/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.