ArtDesign, школа дизайну і графіки

Графічний дизайн



  • 22 400 грн за курс

Про курс

Школа дизайну і графіки ArtDesign розробила унікальний курс «Графічний дизайн». У ньому об'єднані найбільш популярні і затребувані програми з найширшим інструментарієм, який задовольнить будь-які потреби майбутнього графічного дизайнера. Навчання на курсі дає Вам повний набір знань і інструментів, для роботи в цій галузі.

Переваги навчання в ArtDesign:

  • На курсі Ви вивчите ТОП програми, без яких неможлива кар'єра графічного дизайнера.
  • Ви вивчіть як основи професії, так і безліч крутих секретних фішок.
  • З нуля розберете всі програми, глибоко вивчіть айдентику, техніку створення логотипів та фірмового стилю, колірні палітри, основи композиції, карти, стилі ілюстрації і багато, багато іншого.
  • За період навчання Ви створите портфоліо, в який входитиме понад 250 робіт, що послужить відмінним стартом для виходу в нову професію.
  • Отримайте потенційну можливість працевлаштування, тому що школа ArtDesign співпрацює з декількома компаніями в частині рекомендації кращих студентів.

Інформація про поточні набори в групи курсу "Графічний дизайн"

Програма курсу:

  1. Пізнавати захоплюючий світ графічного дизайну Ви почнете з програми Adobe Illustrator (Ілюстратор) - програма з чудовим набором інструментів для професійних дизайнерів. Найпотужніший редактор при роботі з векторною графікою. Використовується для створення логотипів, мультиплікації, шрифтів, іконографікі, поліграфічних макетів (брошури, листівки).
  2. Adobe Photoshop (Фотошоп) - багатофункціональний графічний редактор, лідер засобів редагування зображень. Безліч функцій і ефектів, логічний інтерфейс, інструменти малювання. Незамінний помічник для роботи з фотоілюстраціями. Незамінний помічник для роботи з фотоілюстраціями. В Фотошопі створюються відео, мультимедійні проекти, тривимірна графіка, анімація.
  3. CorelDRAW (Корелов Дро) - універсальний векторний редактор, використовується для відтворення базової графіки і підготовки макетів для плоттерной порізки і виробництва сувенірів. У цій програмі отрісовивается практично все: упаковка, книги, дорожні знаки, поліграфічна продукція, банери, вивіски, принти і кліпарти, іконки, фони, персонажі і багато іншого.
  4. Adobe Indesign - універсальна верстальних програма. Працює з величезним массівомтекстовой і графічної інформації в растровому і векторному форматах в межах одного документа. Оптимально розпоряджається потужностями комп'ютера. На 100% захищає пропажу роботи в результаті виключення електрики. Завдяки шаблонами, стилями і майстер-сторінок ви зможете швидко розмістити однотипні елементи, фірмові кольори і шрифти в багатосторінковому виданні, а також на льоту перевірити відповідність макета друкованим технологіям.

Вартість навчання

Повний курс коштує 24400 грн. (4 платежі по 5850 грн)

Сплачуйте одним платежем і отримуйте курс за ціною 21900 грн.

Курс «Графічний дизайн» складається з 120 астрономічних годин.

Розклад:

Заняття проводяться в ранковий, денний і вечірній час.

Курс триває 4 місяця.

Залишилися питання? Зателефонуйте нам, все розповімо!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Ирина,10.04.2020, 09:58
Хорошая школа, которая дает качественные знания. Я получила то, за чем пришла. Изложение материала - просто, понятно, доступно. Учились на реальном кейсе. Вот тут удивили, если честно не ожидала, думала маркетинговый ход. Много домашних заданий, много практики, много информации. Помимо хорошо организованного процесса обучения, немело важным для меня было удобное месторасположении.
Елена,14.08.2019, 12:05
Отличная школа! Получила даже больше, чем ожидала. Спасибо нашему преподавателю за огромный багаж знаний и руководителю за отличную организацию учебного процесса.

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.