Тренінговий Центр Наталії Сабліної

Психологічна допомога та робота психолога з військовими та їх родинами у дні війни. Військова психологія



  • 2 900 грн за курс

Про курс

Запрошуємо на Навчально-терапевтичний курс підвищення кваліфікації « Психологічна допомога та робота психолога з військовими та  їх родинами у дні війни» з присвоєнням кваліфікації «Консультант з військової психології» Курс «Психологічна допомога та робота психолога з військовими та  їх родинами у дні війни. Військова психологія» передбачає підготовку волонтерів, психологів, психотерапевтів  для роботи з учасниками бойових дій та їх близькими.

Курс є глибоко практичним і заснованим на багаторічному досвіді роботи з військовими, які переживають кризові ситуації. Автори курсу підготували теоретичні основи та практичні поради для врегулювання різних гострих реакцій у військовослужбовців.

Консультант з військової психології  повинен добре розумітися в аспектах сучасної психології, мати високий рівень стресостійкості та відповідальності.

На цьому курсі ви:

  • навчитеся вчасно визначати ознаки бойового стресу та ПТСР.
  • дізнаєтеся, як впоратися з кризовими станами та стабілізувати психіку військового
  • засвоїте техніки надання психологічної допомоги військовим та їх родинам.

Варіанти навчання: Заняття проводяться 1 раз на тиждень у суботу, тривалість кожного заняття 3 академ. години (33 годин). Загальна тривалість курсу – 11 тижнів. Платформа для проведення онлайн заняття– ZOOM.  Доступ до всіх матеріалів, закрита група. Запис всіх занять обов'язково в класрумі

​Вартість курсу: Розуміючи дану ситуацію в країні ми знизили вартість навчання   до  2 800 грн. (Вартість  курсу в мирний час  5 900 грн.) 

Детально на сайті https://www.sablinatz.com/treningi-kursi

Після закінчення курсу видається сертифікат про підвищення кваліфікації державною мовою від Тренінгового Центру Наталії Сабліної. Також ви можете замовити додатково сертифікат англійською мовою.

Наші документи (сертифікати, свідоцтва, тощо) можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р., і набув чинності 03 вересня 2019 року.

Програма курсу

  1. Психологічна підготовка та психологічна бойова готовність військових. Психологічна підготовка для профілактики страху та бойового стресу. Психологічна підготовка щодо агресивної поведінки та застосування бойової сили
  2. Психологічна бойова готовність. Елементи психологічної бойової готовності. Визначення та вимірювання ПБГ.
  3. Психологічна профілактика та підтримка. Тривога, страх та паніка на війні. Бойовий стрес. Механізм впливу стресу на організм.
  4. Процедура психологічного розвантаження після бойових дій. Рекапітуляція стресової події (дебрифінг). Процес поступового повернення (декомпресія).
  5. Психологічна профілактика позаштатних ситуацій та небажаних проявів на війні. Алкоголізм та інші види залежності військових.
  6. Проблеми психосоціальної адаптації тих, хто повертається з війни. Види та ознаки травматичного воєнного досвіду - стресори. Фактори появи та розвитку ПТСР.
  7. Показання до проведення психологічної реабілітації військовослужбовців. Протипоказання до проведення психологічної реабілітації військовослужбовців. Основні принципи та критерії діагностики посттравматичних стресових розладів і розладів адаптації.
  8. Поширеність, профілактика і лікування ПТСР.Самогубства військових. Запобігання самогубствам.
  9. Психосоціальна адаптація та відновлення психотравмованих військовослужбовців, їх взаємини в родині. Комунікація з членами родини військового.
  10. Технологія консультування при тяжких втратах.   Особливості  переживання смерті військового у родині.
  11. Професіоналізм практичного психолога. Особливості комунікації польових психологів. Відновлення психолога після роботи з військовими та їх родинами, які проживають складні етапи життя у дні війни.     

Детальна інформація на нашому сайті https://www.sablinatz.com 

та реєстрація https://docs.google.com/forms/d/1FFO3Hb9Iz9LdNf5IM0WCbnHdTTpESddaUgA7LF3MgIc/edit

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Ірина,02.11.2023, 09:29
Доброго дня, а чи можливо розпочати навчання зараз, адже воно наскільки я зрозуміла стартувало вчора 01.11 2023
Тренінговий Центр Наталії Сабліної,15.11.2023, 10:29
Ддня! Напишіть нам 0679694196 Так, можна доєднатися
Олександра,15.11.2023, 09:54
Так, напишіть організаторам курсу. Мене так доєднували до курсу, який вже розпочався. Просто наздоганяла по записам те, що пропустила.
Тренінговий Центр Наталії Сабліної,15.11.2023, 10:30
Дякуємо😉за підтримку

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.