Курси

Освіторія, громадська спілка




Про компанію

Освіторія – це неприбуткова громадська спілка, яка допомагає змінювати і розвивати освіту в Україні. Ми створюємо інноваційні школи і програми, допомагаємо вчителям навчатись та надаємо доступ до якісної освіти малозабезпеченим дітям.

Ми вважаємо сферу освіти пріоритетною для України. Адже на рівні школи ми закладаємо в дітей не тільки знання, але і цінності. І від того, як ми навчаємо дітей зараз, залежить те, яку країну ми побачимо через 30-40 років. Це довгострокова, але найприбутковіша інвестиція.

Саме зараз є час і можливість для реформ. Ми доводимо це нашими проектами. І ми впливаємо на майбутнє зараз.

iLearn – це безкоштовна гейміфікована платформа з навчальними онлайн-курсами, тестами та вебінарами для всіх, хто бажає навчатися та успішно скласти ЗНО (Зовнішнє Незалежне Оцінювання).

Надання доступу до якісної освіти – один з пріоритетних напрямків Громадської Спілки "Освіторія". Ми прагнемо, щоб усі учні в Україні мали можливість вступити саме до тих ВНЗ, про які мріють, незалежно від місця проживання, навчального закладу, чи соціального статусу. Ми переконані, що доступ до освіти має бути рівним для всіх. Тому ми й створили iLearn – відкриту платформу з онлайн-курсами та вебінарам для підготовки до ЗНО.

Сьогодні на платформі доступні щоденні навчальні вебінари та розміщені онлайн-курси з основних шкільних предметів (українська мова і література, математика, історія України, англійська мова, біологія), а також вебінари з профорієнтації. До підготовки навчальних матеріалів залучені одні з найкращих педагогів України – професіонали з досвідом онлайн-підготовки до ЗНО, чиї учні отримували результати 195+ балів.

Функціонал платформи гейміфікований (з ігровими елементами), що робить процес навчання інтерактивним та цікавим. Під час реєстрації на платформі користувач створює свого віртуального героя. Його можна апгрейдити впродовж користування платформою за віртуальну валюту – вчибакси, які нараховуються за проходження тестів та перегляд навчальних вебінарів.

Вже понад 130 000 учнів з усієї країни скористалися можливостями платформи, серед яких і абітурієнти, які живуть на непідконтрольних Україні територіях, але хочуть вступати до українських ВНЗ. Цим проектом ми даємо дітям шанс досягти більшого.

Усе, що потрібно, щоб розпочати навчання – це комп’ютер, інтернет і натхнення!


Курси

1
  • безкоштовно
  • Науки та підготовка до ЗНО/НМТ - Історія
  • Середня школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.