Статті

Професія кондитер: усе, що потрібно знати й трохи більше

Кондитер — це майстер з власним почерком і стилем. Якщо ви справді талановиті, через якийсь час ви зробите собі ім'я. Клієнти захочуть замовляти саме ваші торти. Тому ви зможете відкрити свій ресторан, кафе чи студію.

Офіс-менеджер: можливості кар'єрного росту

Дуже важливо якісно виконувати професійні обов'язки на посаді офіс-менеджера, навіть якщо і бачите можливості для реалізації свого потенціалу на більш високих посадах.

6 міфів про секретарів

Секретар — в буквальному сенсі права рука шефа, без якої він почуває себе, у певному сенсі, безпорадним. Адже тільки секретар точно знає, де що лежить, коли і на яку зустріч сьогодні потрібно їхати і хто коли дзвонив.

Секретар — візитна картка компанії

Статус секретаря завжди був високим. Найефективніший імідж секретаря — той, який називають «гідна привітність». Наповнити змістом ці слова треба намагатися своєю поведінкою, манерами, голосом і інтонаціями, ходою і зовнішнім виглядом.

Офіс-менеджер: можливості кар'єрного зростання

Дуже важливо якісно виконувати професійні обов'язки на посаді офіс-менеджера, навіть якщо бачите можливості для реалізації свого потенціалу на вищих посадах.

Ділові та особисті якості секретаря-референта

Секретар — обличчя установи. За його роботою та поведінкою судять про фірму. Секретар повинен дотримуватись «ділового фірмового стилю». Точність, компетентність, коректність, оперативність, лаконізм, ввічливість та доброзичливість — ось його ключові принципи в роботі.