Блог навчальних закладів

Знайдено 2168 статей

Як впровадити ощадливе (LEAN) управління в компанії

Цільовим орієнтиром для підприємств, які застосовують інструменти ощадливого управління є створення цінності для клієнтів, що,своєю чергою, дозволяє створювати цінність для зацікавлених сторін (стейкхолдерів) компаній.

Лідерство: рецепт від D-Space

Пропонуємо покроковий рецепт успішного лідерства, який складається з кількох ключових інгредієнтів та їх грамотного поєднання.

Для чого ви впроваджуєте систему менеджменту якості згідно ISO 9001

Практика показує, що для успішної діяльності однієї сертифікації системи якісного менеджменту недостатньо, необхідно розуміти та розвивати цю систему, ґрунтуючись на методах та принципах TQM (ISO 9004), щоб досягти довгострокового успіху.

Вчимося стратегії у найкращих!

ЗСУ — це зірковий вчитель, який власним прикладом показує, як мислити, діяти, перемагати, йти через пекло, але йти.

18 вересня Центру розвитку «Альянс-М» виповнилося 15 років!

19-річний досвід у сфері консультаційно-тренінгових послуг дозволяє рекомендувати вам лише найкращих перевірених практиків бізнесу, які досягли значних результатів у різних сферах ділової активності та професійно консультують кожен у своїй галузі.

↔️Делегування: навичка, який допоможе вам розвантажитись та прокачати свою команду↔️

Керівник, який не делегує завдання, часто перебуває в режимі «пожежогасіння». Делегування дозволяє керівнику зосередитися на завданнях, які вимагають його уваги й досвіду.

JIT, 5S, TPM, Kaizen… Lean — технологія та інструменти збільшення прибутку компанії

Ощадливе виробництво — системна управлінська концепція, спрямована на усунення втрат та оптимізацію бізнес-процесів.

ISO 9001: Процесне управління — просто і дуже просто, але ефективно

У вас є можливість познайомитися з ефективними технологіями ведення та розвитку бізнесу відповідно до міжнародних стандартів ISO серії 9000!

Як ефективний процес управління може підвищити конкурентоспроможність компанії

«Удосконалюватись необов'язково. Виживання — справа добровільна» / Едвардс Вільям Демінг, «батько японського економічного дива»/.

Професійна комунікація керівника посилює результативність працівників

Слова — це лише символи, це набір звуків. Слова можуть щось позначати, але тільки в тому випадку, якщо людина, яка їх почула, розуміє їхній зміст.