Професія Fullstack-розробник з нуля



  • 8 500 грн за курс

Про курс

Курс «Професія Fullstack-розробник з нуля» - це інтенсивний навчальний курс від компанії IT-Brains, який допоможе вам здобути всі необхідні навички для розробки повноцінних веб-додатків з нуля. Курс розрахований на початківців, які мають мінімальні знання з програмування, але бажають навчитися створювати сучасні веб-додатки.

Курс складається з двох частин: фронтенд та бекенд. Під час фронтенду ви будете вчитися створювати веб-інтерфейс за допомогою HTML, CSS та JavaScript. Також ви дізнаєтесь про фреймворки, такі як React та Vue.js, які дозволяють швидко створювати масштабовані веб-додатки.

Під час бекенду ви навчитеся створювати серверну частину за допомогою мов програмування, таких як Python або Node.js. Ви дізнаєтесь про роботу з базами даних та зберігання даних на сервері. Також ви навчитеся створювати API, які дозволяють зв'язувати фронтенд та бекенд частини веб-додатку.

Курс «Професія Fullstack-розробник з нуля» включає практичні завдання та проекти, що допоможуть закріпити отримані знання та навички. Також ви будете мати можливість працювати над реальними проектами разом з нашими досвідченими наставниками.

Після успішного завершення курсу ви зможете працювати як Fullstack-розробник та розробляти веб-додатки з використанням сучасних технологій. Курс «Професія Fullstack-розробник з нуля» від IT-Brains - це відмінна можливість для тих, хто хоче розпочати кар'єру у сфері розробки веб-додатків.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Марк,28.04.2023, 09:55
Подивився безкоштовний практикум. Інформація буде дуже цікава для новачків, вле для тих у кого вже є досвід тут не буде корисної інформації. Буду чекати курси по підвищеню кваліфікації, можливо там буде цікава для мене программа.
Александр,12.04.2023, 12:16
Спасибо за курс фулстек разработчика. Получил много полезной информации, но мне хотелось бы еще больше практики и большего разнообразия проектов. Но вообще сейчас себя чувствую более уверенно и уже подал резюме в несколько компаний… пока что понятное дело на джуна.
Дмитро,04.04.2023, 17:49
Проходив курс "Професія Fullstack-розробник з нуля" в IT Brains, це корисна програма для новачків в програмуванні та розуміння процесів. Доступ до матеріалів та хороша підтримка від лекторів була одною з переваг курсу.
Вікторія,30.03.2023, 12:29
На курс прийшла після безкоштовного майстер-класу, тож вже розуміла як все навчання буде проходити. Думала, що буде легше) Хоча попередню свою професію здобувала 5 років у виші, тож цього разу було легше і швидше)))) Особисто мені було складно, стосунку до IT раніше не мала. Сам курс гарно структуровано, матеріалів по full-stack надано ну дуже багато. Часу не вистачало, хоча допомога Кирила і мотивація витягували в складні моменти. Ціна курсу немаленька, але тут знов таки - це ціна нової затребуваної і високооплачуваної професії, тож воно того варте
Катерина,21.03.2023, 12:16
Я закінчила курс Full Stack Developer від компанії IT BRAINS і дуже задоволена. Заняття були дуже цікаві та інформативні, а викладачі були кваліфіковані та завжди готові допомогти. Я отримала професійні знання у розробці програмного забезпечення, які вже застосовую у своїй роботі. Рекомендую курс всім, хто хоче поглибити свої знання та розвинути свою кар'єру в IT-індустрії.

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.