@Gomother

Основи 3D-графіки для дітей, онлайн



  • 300 грн за заняття (Індивідуально, 60 хв. заняття)

Про курс

Уроки 3D графіки для дітей є чудовою нагодою вивчити основи роботи з програмою Blender, оволодіти головними базовими інструментами. Це може стати фундаментом для побудови успішної кар'єри в різних напрямках в майбутньому.

Курс «Основи 3D графіки» онлайн базується на вивченні основ інструментів і функцій 3D моделювання в програмі Blender. На уроках в цьому напрямку діти зможуть створити об'єкти в тривимірному просторі, налаштувати зображення, сцену. Ознайомляться з основними інструментами редагування об'єктів, створення текстур і підбору різних матеріалів. Ми вибрали саме це програмне забезпечення, тому що воно дозволяє отримувати візуальний результат кожного уроку і не дуже вимогливий до ресурсів ПК, містить основні поняття і принципи створення 3D зображень.

Запрошуємо Вас відвідати даний курс! Локації IT-школи @GoMother знаходяться за адресами:
г. Киев, проспект Перемоги, 131А
За більш детальною інформацією звертайтеся за номерами телефону: [відкрити контакти]+380(68)5289271; [відкрити контакти]+380(63)1721220
Наші соціальні сторінки:
Instagram-https://instagram.com/itschoolgomother?igshid=1qsqkcyj75fbh
Facebook-https://www.facebook.com/G0MOTHER



Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.