Блог навчальних закладів

Знайдено 419 статей

Як вчити англійську за допомогою серіалів

Відкрийте для себе світ захопливого вивчення англійської мови за допомогою серіалів! Ця стаття розкриє вам дієві стратегії та поради, які допоможуть вам опанувати мову, насолоджуючись улюбленими шоу.

Бізнес-аналітик у малому та середньому бізнесі в Україні. Шлях становлення і мета

Що таке «бізнес-аналітик»? Що це за робота? Що має знати бізнес-аналітик окрім базових знань з математики та навичок маніпуляції великими об’ємами даних?

Питання — відповіді: BAS КУП

BAS КУП — це ефективний програмний продукт для бізнесу, який зростає,— малих і середніх підприємств, управлінські процеси яких необхідно ефективно координувати та узгоджувати дії декількох виконавців.

BABASікі — спільноти бізнес-аналітиків (BA), які працюють з лінійкою програмних продуктів BAS (Business automation software)

Бізнес-аналітики, які працюють з BAS. Хто вони, звідки беруться, як мають зростати.

Курси офісної роботи

Проводимо онлайн-курси офісної роботи (секретар, офіс-менеджер, помічник керівника, адміністратор офісу).

Пройди тест та отримай персональний English learning plan від Englishdom

Вивчаєш англійську, а до результату ще як до Нью-Йорку пішки? Пройди безоплатний тест на знання англійської та отримай план вивчення англійської, щоб впевнено та легко досягнути поставленої мети🚀

Мистецтво small talk: 12 тем для коротких розмов з колегами

Прагнете підтримати доброзичливу атмосферу в офісі або покращити комунікацію з колегами? Тоді вам неодмінно слід опанувати мистецтво small talk. У цій статті ми розкажемо, як уникнути незручних пауз та про що можна вести невимушену розмову.

Привітання з Великоднем англійською мовою 2024

Знайдіть найкращі вітання з Великоднем англійською мовою у нашій статті! Поділіться щирими побажаннями зі своїми близькими цього святкового дня.

Понад 25 англомовних фраз для підтримки мотивації

Під час вивчення англійської мови, як і в житті, потрібна мотивація. Саме вона є двигуном, який рухає нас до змін. Тож пропонуємо розглянути декілька висловів, які допоможуть триматися в тонусі й, можливо, надихнуть на нові звершення.

Запрошуємо на курси «Адміністратор ресторану»

Онлайн-навчання адміністраторів ресторанів. Запрошуємо початківців та менеджерів з невеликим досвідом.