Тренінговий Центр Наталії Сабліної

Для посилення стійкості, мотивації дружин військових та ветеранів. Ресурсність у дні війни



  • 1 600 грн за курс

Про курс

Курс для психологів, фахівців допомагаючих професій та жінок військових та ветеранів.

Нарешті цей момент настав – Онлайн-школа Мудрих жінок запускається в новому форматі з новою назвою Онлайн курс для жінок «Ресурсність жінки у дні війни» ! І це мега-круто, що ми  будемо разом впродовж  3 місяців!

Вперше школа створена саме для жінок які «втікали від війни» за кордон , які є військовими та для всіх жінок, які сьогодні проживають "тут та зараз" дні війни

Онлайн курс для жінок «Ресурсність жінки у дні війни»  це спілкування, обмін досвідом, створення нових можливостей для  жінок у дні війни. 

Жіноче Коло  - це наша школа мудрих жінок. Жінкам дуже важливо спілкуватися у жіночому колі, особливо зараз у дні війни.

Ми один від одного "заряджаємося", надихаємося і збагачуємося духовно.

І саме на онлайн курс для жінок «Ресурсність жінки у дні війни» ми знаходимо ресурс та можливість підтримати свого чоловіка та партнера, дітей , а саме головне себе у дні війни!

Головна ідея саме цього проекту – у тому, щоб жінки активно спілкувалися та навчилися радіти життю, наповнювати своїх чоловіків енергією Перемоги саме зараз. А ще важливо бути в ресурсі та навчитися планувати в дні війни, бачити своє майбутнє!

Наша школа  для жінок з будь-яким сімейним становищем, будь-яким доходом, будь-якою зовнішністю та будь-якого віку, але з життєвою позицією «Ми українки! Ми разом! Ми переможемо!»

Унікальна авторська програма кандидатки психологічних наук, психотерапевта, кризового психолога, сексотерапевта, коуча та авторки ведучої Школи Мудрих Жінок Наталії Сабліної                                                                         

3  місяці онлайн зустрічей, 12 занять, 26 годин теоретичних та практичних занять + 72 години медитацій,тілесних практик  – це можливість набути необхідних навичок та умінь для того, щоб бути щасливою та успішною жінкою, поєднуючи ефективно роль мами, дружини-коханки та власниці власної справи.

Запис всіх занять обов'язково буде. 

Кожного понеділка,середи та п'ятниця о 8.00 год.впродовж 3 місяців у нас тілесні та медитативні практики.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.