ЗВО/ВНЗ

Харчові технології

  • Чернівці
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1966 р.

181 Харчові технології (на основі молодшого спеціаліста) небюджетна

322 200 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 100.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 80 програм
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1946 р.

181 181 Харчові технології (ІІ чергова сесія)

40 100 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (29.09.2023 — 30.06.2025).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 15 — 28 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 82 програми
  • Черкаси
  • Державний. Заснований в 1960 р.

181 181 магістр денна

35 900 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет технологій, будівництва та раціонального природокористування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 6.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 37 програм
  • Львів
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1661 р.

181 181 Харчові технології (Харчові технології)

32 898 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Географічний факультет.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (07.09.2023 — 31.12.2024).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 4, контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 9 програм
  • Тернопіль
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1966 р.

181 Харчові технології та продовольча безпека

32 844 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут інноватики, природокористування та інфраструктури.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 8 місяців навчання (28.11.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 25 листопада.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 8 програм
  • Київ
  • Приватний. Рівень акредитації III. Заснований в 1920 р.

181 181 "Харчові технології" ДФН ОС Магістр на основі Бакалавра 1 сесія

32 700 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Економіко-правовий факультет.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 6 місяців навчання (01.09.2023 — 01.03.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: контракт — 26.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 23 програми
  • Чернівці
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1875 р.

181 Якість та безпека харчової продукції, бакалавр (ПЗСО), денна

31 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 131,90
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут біології, хімії та біоресурсів.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 41.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 11 програм
  • Львів
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1784 р.

181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м’яса)

30 400 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 02.01.2025).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 16, контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 56 програм
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1898 р.

181 Технології зберігання, консервування та переробки водних біоресурсів

29 630 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (04.09.2023 — 31.12.2024).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: контракт — 48.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 22 програми
  • Київ
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1884 р.

181 Магістр, 181, Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення, денна, фіксована

28 800 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2023 — 31.12.2024).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
  • Місця: бюджет — 3, контракт — 32.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 117 програм