Майстер перукар-універсал



  • 11 000 грн за курс

Про курс

Об’єм курса: 2 місяці

Час проведення: Будь-який. Обговорюється індивідуально.

Перукар — професія давня й шанована. Турбота про зовнішність природна для людини будь-якої епохи, але представники цієї професії були й залишаються затребуваними не тільки через це.

За виглядом волосся визначають рівень культури, естетичного розвитку, смаку людини і навіть її соціальний статус. Тому для кожного важливо знайти кваліфікованого перукаря, що зуміє підкреслити індивідуальність свого клієнта, розкриє його природну красу. Навчальні курси «Мій курс» в Луцьку готують саме таких!

Ти матимеш змогу вчитися, спостерігаючи за тим, як працюють уже визнані майстри перукарської справи. Це стане одним з основних стимулів успішного та ефективного навчання на курсах перукаря. Ми розкриємо твої творчі здібності, навчимо мислити нестандартно та розуміти клієнта з півслова. Не гай часу, приходь та опануй креативну й популярну в усі часи професію перукаря!

Курси перукаря у Луцьку розраховані для початківців, де Ти ознайомишся з усіма деталями майстра перукарської справи. В програмі курсу чоловічі, дитячі, жіночі стрижки та зачіски; технології колорування волосся, хімічної та біологічної завивок та інші важливі елементи перукарського мистецтва.

Наші курси перукарів Луцьк дають можливість всім бажаючим освоїти нову професію, стати високооплачуваним майстром перукарської справи. Вартість навчання на курсах перукарів окупається вже після першого місяця роботи за спеціальністю.

Відвідування наших курсів – це гарантія отримання всіх необхідних навичок, можливість у короткі терміни і за доступною ціною отримати професійні знання, навчаючись у практикуючих спеціалістів перукарської справи!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Alla,23.08.2020, 21:19
Коли розпочнеться навчання? Яка ціна за весь курс навчання на перукаря? Які документи потрібно для вступу?
Лілія,10.08.2020, 19:04
Які документи потрібні для вступу на курси перукаря?
Оксана,07.06.2020, 09:39
Як можна записатися? І коли буде навчання?
Vita,26.05.2020, 22:41
це вартість за весь курс?
Alla,23.08.2020, 21:10
Коли розпочнеться навчання? Які документи потрібно на курси ? Яка ціна буде за весь курс навчання?
Юлія,29.03.2019, 16:39
Доброго дня чи можна в вас вчитися на майстра перукаря щоб потім також навчати дітей?
Галина,17.01.2017, 17:01
Недавно закінчила тут курси перукаря. Викладачі досвідчені, вчитися цікаво!) А саме головне все робиш на моделях! Море позитивних емоцій, дякую!)))

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Луцьку, ЗВО/ВНЗ в Луцьку, коледжі в Луцьку, репетиторів в Луцьку, роботу в Луцьку.